Maak kennis met Brendan

Door: Brendan Bleijenberg
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ¬Ī 1 minuut

Hallo, mijn naam is Brendan Bleijenberg. Op 1 mei ben ik begonnen als online marketeer bij eResults. Met deze blog wil ik mijzelf graag even voorstellen.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding digitale media en communicatie. Dankzij deze studie ben ik breed opgeleid op het gebied van (nieuwe) media, communicatie en marketing. Tijdens mijn studie kwam ik erachter hoe groot de impact van online marketing kan zijn. Dit intrigeerde mij en ik wilde hier graag in verder. Vandaar dat ik mijzelf ben gaan specialiseren op het gebied van online marketing.

Al snel had ik door dat ik iemand ben die het leuk vind om voor diverse bedrijven verschillende online marketing activiteiten uit te voeren. Daarin ben ik bij eResults op de juiste plek. Als online marketeer van eResults ga ik namelijk de uitdaging aan om de online prestaties van diverse klanten te verbeteren. Zo ga ik mij onder andere bezig houden met het optimaliseren en structureren van websites, het opzetten en beheren van Adwords campagnes en het inzetten van content marketing. 

Online marketing verandert snel, dus als online marketeer moet je niet stil blijven zitten. Bij eResults krijg ik de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ondertussen heb ik mijn AdWords Search-certificering behaald en deze wil ik graag uitbreiden met meer Google certificaten.

Kortom, ik ga met veel enthousiasme de toekomst bij eResults tegemoet en kijk ernaar uit om samen met onze klanten te streven naar het maximale online resultaat!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief