Maak kennis met Karel

Door: Karel Dansen
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Mijn naam is Karel Dansen en vanaf maart 2018 ben ik onderdeel van het eResults team. Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben 35 jaar, woon met mijn vriendin Sanne en onze 2-jarige zoon Morris in Leidschendam, aan de rand van Den Haag. En vanaf mei zullen we met z’n vieren zijn, dan verwachten we onze dochter!

Ik heb jaren ervaring in de online marketing, maar heb de afgelopen tijd in andere branches gewerkt. Na wat omzwerving ben ik bij eResults weer terug in de branche waar mijn hart ligt. Ik vind het fijn om bedrijven te helpen bij het halen van successen, voor veel bedrijven is de online wereld er een waar nog veel kansen liggen, maar ook is dit voor veel ondernemers nog een wereld vol mysterie. Het leukste vind ik om doelen die ondernemers hebben te vertalen naar oplossingen die eResults kan bieden. Samen naar succes is daarbij mijn insteek.

Mijn functietitel is Accountmanager, ik ga samen met Pier en de andere collega’s zorgen dat we onze groeidoelstellingen de komende jaren blijven halen. Concreet betekent dat dat ik ervoor zorg dat zowel nieuwe relaties als bestaande klanten het juiste advies krijgen. Door intensieve samenwerking met het team adviseurs zorgen we voor het best passende voorstel voor elke situatie. Daarbij kunnen we realistische en transparante voorspellingen doen van de resultaten. En dat wordt beloond met een trouwe groep klanten die graag met ons blijft samenwerken. We gaan dus niet voor de snelle sale of de makkelijkste weg, maar voor samen een succesvolle en hopelijk langdurige samenwerking.

Als je nader kennis wilt maken, wilt praten over jouw online kansen of gewoon zin hebt in een kop koffie, dan kun je me bereiken op 06-22020381 of via kareldansen@eresults.nl.

Groet,

Karel

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief