Maak kennis met Marijke

Door: Marijke van Veenen
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Hallo, mijn naam is Marijke van Veenen. Per 1 maart ben ik gestart als Adviseur Online Marketing bij eResults. Mijn eerste indruk is zeer goed! Leuke klanten, leuke collega’s en een fijne werksfeer.

De afgelopen 10 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan in de marketingbranche, waarbij ik zowel online als offline projecten heb gedaan. Doordat ik aan klantzijde gewerkt heb, weet ik wat er speelt binnen een organisatie en de belangen die daarbij komen kijken. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als Projectmanager Online. Hier heb ik echt de smaak te pakken gekregen van de online mogelijkheden.

De diversiteit aan klanten bij eResults spreekt mij zeer aan. Het is leuk om bij klanten een ‘kijkje in de keuken’ te mogen nemen. Ik vind het geweldig om het enthousiasme van de klant over hun product te zien en dit enthousiasme te mogen vertalen naar online marketing activiteiten.

Ik krijg er energie van om met klanten in gesprek te gaan. Om samen projecten neer te zetten en resultaten te behalen. Om soms net even verder te kijken en met creatieve oplossingen te komen. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om dit vanuit mijn rol als Adviseur Online Marketing voor eResults te doen.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief