Maak kennis met onze content marketeer Melanie

2 min
18 jul. 2022
Nieuws

Hallo ik ben Melanie Thijm. Woonachtig in het mooie Katwijk aan Zee wat wel een aardige tippel is vanaf IJsselstein, maar ik ben maar wat blij met mijn baan en collega’s. De voorgaande 15 jaar was ik ZZP’er en aangezien ik ook alleen woon was dat een stuk minder gezellig.

Van zelfstandige naar loondienst

Bij mijn laatste werkgevers ontbrak het vaak aan ruimte voor zelfontwikkeling. Je was echt een ‘medewerker’ en je moest doen wat er in je taakomschrijving stond en dat was het dan. Ik ben echter iemand met ideeën en een visie. Dus ben ik nu denk ik met mijn neus in de boter gevallen aangezien het ernaar uitziet dat je bij eResults wel alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wat heb je bij je vorige werkgever gedaan?

Dat was dus mijn eigen bedrijf. Ik schreef teksten en gaf basisadvies rondom social media presence van kleine startups of MKB bedrijven. Schrijven is mijn lust en mijn leven en heb ik altijd heel graag gedaan dus het was (en is) leuk om dit voor verschillende opdrachtgevers te doen. 

Wat is je eerste indruk van eResults?

Een leuk, fris bedrijf met een hele platte organisatiestructuur. De mensen die hier werken zijn niet alleen vanwege hun skills aangenomen maar óók vanwege hun persoonlijkheid en dat merk je qua teamspirit. Ik voel me gesteund en heb het idee dat ik altijd bij ze aan kan kloppen.

En wat ben je de komende tijd van plan?

Eerst natuurlijk op alle accounts helemaal bij zijn en topteksten afleveren. Daarna wil ik gaan kijken of ik van toegevoegde waarde kan zijn met mijn kennis van op het gebied van strategisch communicatie-advies. Ik vind het leuk om vanaf de onboardingfase van een klant mee te denken over imago, doelgroep, middelen enzovoorts. Dit zal ook mijn teksten zeker ten goede komen want dat zal ik altijd met plezier blijven doen.

Is het alleen maar werk werk werk wat de klok gaat slaan?

Zeker niet! Ik doe twee keer per week ongeveer tien kilometer wandelen in diverse natuurgebieden. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Daarnaast wil ik het zingen weer gaan oppakken. Ik weet niet of mijn omgeving daar nou persé zo blij van wordt maar ik zeker wel en dat vind ik stiekem toch lekker het meest belangrijke.