Maak kennis met onze officemanager Lilian

4 min
15 dec. 2021
Nieuws

Hi, ik ben Lilian en ik werk sinds juli als officemanager bij eResults. Ik ben gek op een dynamische omgeving met veel variatie en flexibiliteit. Én precies dat vond ik bij eResults. Ik vertel je graag meer over wie ik ben en waarom ik bij eResults ben gaan werken.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben geboren in Gouda, maar woon inmiddels alweer een lange tijd in Utrecht samen met mijn man en mijn twee dochters. Ik ben dol op dieren en dat is ook terug te zien in mijn gezin: een echte beestenboel met twee katten en tegenwoordig ook twee honden. Sinds kort heb ik er namelijk een Golden Doodle bij: Coco. Naast mijn minizoo, ben ik druk met sport: hockeywedstrijden kijken van mijn dochters op zaterdag, skeeleren, hardlopen en showdance . Dat laatste doe ik trouwens al vanaf mijn 9de! Ook ben ik gek op shoppen, gamen met vrienden, Netflixen en reizen. Verder heb ik voor de fun mijn eigen bedrijf waarbij ik creatieve workshops geef op feesten en evenementen.

Hoe ben ik bij eResults terecht gekomen?

Mijn liefde voor reizen is ook terug te zien in mijn studiekeuze: de opleiding Directiesecretaresse met als bijvak toerisme. Na deze studie heb ik verschillende soorten functies gehad. Onder andere als projectcoördinator bij Reflecta Automation BV waar ik hard- en softwareprojecten begeleidde, software inkocht en de facturatie deed. Wat super leuk was, dat ik hier samen met een collega de personeelsvereniging opgezet had. Ik leerde hier zelfs mijn man Marco kennen!

Daarna ben ik in de reisbranche terecht gekomen, waar ik bij Jiba op de afdeling Reserveringen gewerkt heb. Hier heb ik samen met mijn collega’s heel veel studiereizen mogen maken. Zo konden we de accommodaties en de omgeving bekijken. En onze klanten goed informeren over hun vakantiebestemming. Ik heb hier heel veel mensenkennis opgedaan en mijn softskills kunnen ontwikkelen. Vervolgens heb ik bij Atos Nederland BV gewerkt. Eerst als managementassistent. Later toen Atos als een van de eerste bedrijven van Nederland een HR Shared Service Center ging opzetten, heb ik de overstap gemaakt naar HR-medewerker. Want bij dit avontuur wilde ik uiteraard bij zijn!

Na 14 jaar ging ik steeds meer nadenken over wat ik nog meer wilde bereiken. Ik ben gericht gaan zoeken naar een bedrijf waar je je uren flexibel mag indelen, waar fijn contact is met collega’s en naar een afwisselende functie. Maar het belangrijkste was voor mij een plek waar de werkgever oog heeft voor de medewerkers. Zo kwam eResults op mijn pad!

Wat vind ik het leukst aan officemanager bij eResults?

Wat ik het allerleukste vind aan mijn functie als officemanager? Dat deze functie nieuw is waardoor ik deze nog helemaal kan inrichten. De afwisseling en de vrijheid die ik krijg binnen mijn werkzaamheden. Van inkoop, facility, HR-taken, facturatie, procesmanagement, het regelen van de verhuizing , goodies tot events organiseren. Denk bij dat laatste aan teamuitjes, borrels en uiteraard het Kerstevent! En natuurlijk vind ik de sfeer bij eResults één van de fijnste dingen! Het werkgeluk staat bijvoorbeeld hoog in het vaandel, onder andere door cadeautjes te regelen voor collega’s bij speciale momenten. Door het creatieve eResults team krijg ik zelf ook heel veel inspiratie en energie!

Wat is mijn grootste uitdaging als officemanager?

Mijn functie als officemanager is nieuw bij eResults. Dat betekent dat de functie nog helemaal opgezet moet worden. Zoals een groot deel van het HR-gedeelte nog helemaal opgezet moet worden. Denk aan het beschrijven van bedrijfsprocessen. Maar ook de facturatie, wat soms taaie kost is. Als het allemaal netjes is weggewerkt, haal ik daar ook super veel voldoening uit! 

Deze functie is mij echt op het lijf geschreven, het is precies wie ik ben en wat ik het liefste doe. Ik zit in ieder geval super goed op mijn plek en dit is voor mij echt mijn droombaan!