Maak kennis met Tom

Door: Tom Koreman
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Hallo allemaal!

Leuk dat je de moeite neemt om deze blog over mij te lezen. Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Tom Koreman en ik ben sinds begin juli 2018 werkzaam bij eResults. Ik ben 29 jaar oud en ben een aantal maanden geleden in Utrecht gaan wonen samen met mijn vriendin Maud.

Ik ga aan de slag bij eResults als adviseur online marketing. Bij mij kun je dus terecht voor alle vragen die je hebt met betrekking tot online marketing. Samen met mijn collega’s Monique en Marijke gaan we aan de slag om voor iedere klant een passende strategie te bedenken en uit te voeren.

Ik heb enkele jaren ervaring in online marketing en e-commerce. Voornamelijk heb ik gewerkt bij grote retail bedrijven. De ervaring die ik daar heb opgedaan, wil ik graag gaan toepassen voor de klanten van eResults. Het lijkt me erg leuk om mijn kennis toe te kunnen passen bij de diverse klanten die we hebben.

Ik kijk er naar uit om mijn eigen projecten te gaan leiden voor verschillende klanten. Om samen een traject op te bouwen en te werken aan online resultaat. Mijn eerste weken bij eResults bevallen zeer goed, dus het smaakt naar meer!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief