Onze nieuwe collega: Roel de Vries

Door: Roel de Vries
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 2 minuten

Met vijf jaar ervaring in websites en webshops kent het internet weinig geheimen meer voor mij. Ik ben begonnen als webshopbeheerder voor enkele kleine webshops. De volgende stap was het gaan beheren en adviseren van klantaccounts op het gebied van online marketing. Na dit enkele jaren gedaan te hebben volgende een geleidelijke carrière switch naar projectmanager op het gebied van webshop-ontwikkeling.

Het adviseren en het meedenken over online communicatie bij bedrijven begon ik toch te missen en gelukkig zocht eResults iemand die dit wilde komen doen. Eén en één is in dit geval twee en vandaar dat ik voortaan op maandag tot en met vrijdag de telefoon opneem met ‘Goedemorgen/middag, eResults, met Roel de Vries’.

Net als mijn nieuwe collega's vind ik het belangrijk dat een website er goed uit ziet en dat een site meer oplevert dan het kost. Eén van de vragen die ik dan ook vaak stel is wat het doel van de ondernemer is met de website; moet deze leads opleveren, is het een ondersteuning in het verkoopproces of wellicht heeft het een heel ander doel. Vanuit dit doel kan dan een passende oplossing bedacht worden.

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met webshops, de kennis die ik daarmee heb opgedaan kan ik voor de klanten van eResults ook in gaan zetten voor hun website. Voor zowel site als shop geldt namelijk dat de boodschap van het bedrijf zo goed en efficiënt mogelijk gecommuniceerd moet worden.

Samen met jou en jouw bedrijf zal ik dan ook gaan kijken naar de doelgroep, concurrentie, omgeving en marketingboodschap, maar altijd in begrijpelijke termen! Wat is de invulling hiervan voor jouw bedrijf en hoe krijgt dit online vorm?

Heb je een vraag, opmerking of een idee met betrekking tot online, neem dan gerust even contact met me op via 030 242 0931 of roeldevries@eresults.nl, zodat we kunnen sparren! 

Groeten,
Roel

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief