Nieuwe online marketeer: Elke

Door: Elke Verbruggen
Datum:
Tags: Nieuws

Hi, ik ben Elke en werk sinds begin dit jaar voor eResults. Net als Emy en Tom kom ik uit Brabant, maar dan uit het meest oostelijke puntje bij Limburg (geloof me, daar is echt niks te doen). 10 jaar geleden ben ik in Utrecht gaan wonen voor mijn studie International Marketing Management. Nu woon ik nog steeds in Utrecht, in het mooie Kanaleneiland (;-)). Inmiddels woon ik alweer 6 jaar samen met Thomas, én met onze geadopteerde kat Fiep.

Ik ben in mijn vrije tijd graag creatief bezig (o.a. klussen, bakken, koken, schilderen) en volg naast mijn werk bij eResults 1 dag per week een opleiding interieurdesign.
Verder doe ik 2x per week aan bootcamp, en heb ik sinds corona ook twee nieuwe sportieve hobby’s: skeeleren en aerial yoga. Dat laatste is best een uitdaging!

Hoe ben ik eigenlijk bij eResults terechtgekomen? Na mijn studie International Marketing Management en enkele functies bij verschillende marketingafdelingen, begon ik 4 jaar geleden voor mezelf met een online marketingbureau. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd over het vak online marketing en de samenwerking met klanten. Ik vond het gaaf om me steeds weer te verdiepen in een nieuw merk. Maar door de coronacrisis vielen klanten helaas weg en kreeg ik heel veel tijd om na te denken. Ik besloot iets nieuws te gaan zoeken.

Na grondig zelfonderzoek weet ik het nu 100% zeker: ik wil me heel graag verder ontwikkelen als online marketeer. En daar sluit eResults perfect op aan!
Ik kende eResults al vanaf de zijlijn, omdat ik eerder bij een klant heb gewerkt. Wat me hier erg aanspreekt is de manier van werken, de mogelijkheden en natuurlijk de fijne sfeer. Er is geen ingewikkelde hiërarchische structuur en de collega’s zijn gezellig en toegankelijk. 

Waar ik vooral naar uitkijk is om langere tijd met klanten samen te werken en groei te zien in hun online resultaten. Ook hou ik ervan om elke dag weer iets nieuws te leren. En dat gaat zeker weten lukken met mijn ervaren online marketingcollega’s!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief