Onze nieuwe collega: David Eckhaus

Door: David Eckhaus
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Hallo,

Ik ben David Eckhaus en ben 27 jaar.

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in de digitale wereld en vooral in hoe het werkt. Vandaar dat ik hier ook mijn studietijd volledig op gericht heb.

Na een aantal studies in de hardware en software op verschillende verschillende niveau's ben ik vier jaar geleden als mediadeveloper afgestudeerd bij het Grafisch Lyceum in Utrecht. Na een paar jaar als full-stack developer te hebben gewerkt bij een marketing bureau werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.

Hier bij eResults ga ik mij bezighouden met het onderhouden en doorontwikkelen van de verschillende systemen die wij intern en extern inzetten, zodat collega's en klanten de beste digitale ervaring hebben die ze kunnen krijgen.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief