Onze nieuwe collega: Giorgio Gravenbeek

Door: Emy Buijs
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Via deze blog wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Giorgio Gravenbeek, 31 jaar oud en ik woon in Nieuwegein. Sinds begin dit jaar ben ik onderdeel van het eResults team als accountmanager. Samen met Pier en Karel vormen we nu het salesteam van eResults.

Ik ben een fanatieke sporter, de 100 meter en 200 meter sprint zijn mijn afstanden. Mijn doelstelling in de sport is gezond blijven. Ieder jaar haal ik de Nationale Kampioenschappen waarbij ik ieder jaar onder de 11 seconden loop. Zolang ik plezier blijf hebben in het sprinten ga ik door, daar helpt de tegenstanders bang maken met goede sprinttijden natuurlijk ook bij!

Mijn studies stonden in het teken van Sociaal Juridische Dienstverlening en ik heb een cursus Makelaar gevolgd. Mijn eerste baan was dan ook makelaar. Tijdens mijn periode als makelaar heb ik geholpen bij het opzetten van twee ondernemingen, Endrse en Defgemz. Dit zijn twee online marketing platformen. De juridische achtergrond en mijn vlotte babbel zorgden ervoor dat ik op micro-, macro- en mesoniveau een goede invulling kon geven.

Het uitvoerende gedeelte, de sales en het klantcontact vond ik het leukste binnen het ondernemen. De sales ben ik steeds meer gaan verfijnen. Mijn ambitie bij eResults is om eResults te helpen met de sales en dit tot een (nog) hoger niveau te brengen.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief