Onze nieuwe collega: Jade Kraan

Door: Jade Kraan
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Mijn naam is Jade Kraan en sinds oktober 2018 ben ik onderdeel van het eResults team als online marketeer. Gedurende mijn opleiding - Media & Entertainment Management - kwam ik tot de conclusie dat (online) marketing voor mij het meest interessante vakgebied is.

Dankzij deze opleiding heb in vier jaar tijd veel geleerd over (online) marketing, evenementen en de inzet van alle verschillende soorten media. Ook heb ik een half jaar stage gelopen in Antwerpen, waar ik kennis gemaakt heb met de verrassende Belgische cultuur. Ik heb de opleiding afgerond met een onderzoek in opdracht van een organisatie, naar de optimale inzet van marketing en communicatie. Aan de hand van dit onderzoek kon ik een gedetailleerd advies geven ten opzichte van een specifieke productgroep voor de zakelijke doelgroep.

Bij eResults ben ik met name verantwoordelijk voor Google Ads en het optimaliseren van websites op het gebied van content. Ik leer iedere dag nog dingen bij op het gebied van online marketing, wat ik ontzettend leuk vind. Daarnaast is het heel interessant om elke week voor veel verschillende bedrijven aan de slag te gaan en je in te leven in het vakgebied van deze bedrijven.

Ik kijk ernaar uit om nog veel meer bedrijven te helpen met het behalen van online succes!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief