Social media

Wil je jouw merkbekendheid en zichtbaarheid vergroten? Een duurzame relatie opbouwen met klanten? Laat ons je helpen met je social mediamarketing!

Door aanwezig te zijn op verschillende social-kanalen (bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter, Facebook en/of Instagram) zorg je voor meer bereik en profiteer je van meer potentiële leads. Heb je niet genoeg tijd om je socials zelf te regelen en wil je samenwerken met een ervaren partner op het gebied van social media? Schakel ons dan in! 

Daphne praat met expert social media Elke over social media

Social is dé manier om jouw bedrijf met de buitenwereld te delen. Mooiere reclame bestaat haast niet. 

Elke - social media expert bij eResults

 

Bereik je doelgroep in alle fasen van de customer journey
Vergroot je naamsbekendheid
Ga de dialoog aan met je klanten

Ga de dialoog aan met jouw klanten 

Als bedrijf wil je je natuurlijk onder je klanten bevinden. Door jouw online aanwezigheid op de social kanalen kun je bijvoorbeeld je klantenverbinding vergroten. Een van de grote voordelen van social media is dan ook dat je de dialoog kunt aangaan met je klanten. Je kunt ze bijvoorbeeld om feedback vragen.  

Er zijn nog veel meer doelen te behalen met social media, onder andere: 

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Meer kliks naar je website
  • Werven van nieuw talent
  • Vinden van nieuwe klanten  

Wat zijn jouw marketingdoelen? Daarover gaan we samen in gesprek. We gaan graag voor je aan de slag, zodat we jouw doelen kunnen behalen.  

Bereik je doelgroep
in alle fasen 

Het mooie van social media is dat je je doelgroep kunt bereiken in alle fasen van hun customer journey. Door regelmatig te posten en bijvoorbeeld jouw expertise te laten zien, bouw je zichtbaarheid op bij mensen die jouw bedrijf nog niet (goed) kennen.

Door bijvoorbeeld referentiecases te delen, bereik je mensen die al verder in hun klantreis zitten. Wij denken uiteraard met je mee hoe je alle fasen kunt laten terugkomen in de contentkalender.  

eResults_Pier_en_Peter
Overleg over socialmediastrategie

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van een training tot het volledig beheren van je kanalen of een combinatie daarvan. Alles is mogelijk. Je kunt bij ons terecht voor:  

  • Trainingen over social media. We bieden verschillende trainingen aan voor alle social mediakanalen, maar ook een basistraining voor meerdere kanalen is mogelijk. 
  • Een socialmediastrategie. Wat zijn je doelstellingen? Wie is je doelgroep? Op welke kanalen zit jouw doelgroep? Welke tone of voice gebruik je op je social kanalen? Hoe vaak en wanneer post je berichten? We helpen je graag op weg!. 
  • Een contentkalender vol onderwerpen die belangrijk zijn voor jou én je potentiële klanten.
  • De huisstijl voor je social media, inclusief aanpasbare designs. 
  • Beheer van al jouw social-kanalen, waarbij we regelmatig posten. 
  • Inzicht in data. Bij welke berichten klikken mensen door naar je website? En bij welke minder?  Welk socialmediakanaal leidt tot de meeste conversies?  

 

 

Elke en Lilian bespreken hun plannen voor social media

Wat zijn jouw plannen met social media?

We zijn benieuwd naar wat je wil bereiken met social media. We gaan graag in gesprek over jouw plannen. 

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.