Maak kennis met onze Digital Designer Daphne

4 min
6 jan. 2022
Nieuws

Hoi, ik ben Daphne. Als jongste lid van het Studio-team (op de publicatiedatum van deze blog ben ik net 21 geworden) werk ik sinds juni 2021 als Digital Designer bij eResults. En met veel plezier!

Waar kom ik vandaan?

Ik woon samen met mijn ouders in Cabauw, een boerendorpje tussen Lopik en Schoonhoven in. We wonen er nu al 21 jaar met zijn drieën, en sinds 5 jaar woont ook onze lieve Labradoodle Ayla bij ons!

Series, films, sport en familie

Ik kijk in mijn vrije tijd graag series en films. Dat doe ik alleen of samen met mijn vriend Damiën. Daarnaast sport ik elke ochtend voordat ik naar werk ga. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends te sporten, dan begin ik mijn dag lekker actief en energiek!
In de weekenden ben ik met Damiën en dan gaan we vaak wandelen in het bos met een van de honden. Verder ben ik echt een familiemens en vind ik het ook heerlijk om in het weekend bordspelletjes te spelen zoals Catan, Risk of Monopoly. 

“De vacature van eResults sprong er direct uit!”

Na de examens van mijn studie Grafische Vormgeving ben ik volop werk gaan zoeken. Ik heb toen bij een paar bedrijven gesolliciteerd, maar de vacature van eResults sprong er echt direct uit! Het was dan ook geen moeilijke beslissing om daar direct op te reageren. Ik vond de vacature erg leuk overkomen door de spontane manier van schrijven. En het grootste pluspunt: ik viel niet meteen buiten de boot vanwege mijn mbo-diploma. Vaak zie je toch vacatures met een gewenst hbo-denkniveau, terwijl ik niet voor niks als vormgever ben opgeleid. Inmiddels zijn we een halfjaar verder en is mijn contract gelukkig verlengd! Ik kijk ernaar uit om mijzelf verder te ontwikkelen als Digital Designer. Oh ja en ik ben ook regelmatig huisfotograaf voor social media ;-)

Op mijn plek, ondanks de ‘leeftijdskloof’

Werken bij eResults bevalt tot nu toe echt heel goed! De sfeer in het bedrijf is leuk en gezellig. Ik ben zelf makkelijk in de omgang, dus ook als het jonge kippetje van het bedrijf kan ik het met iedereen goed vinden. Er is wel een leeftijdskloof tussen mij en de rest van de collega’s, maar ik ben erg leuk ontvangen door iedereen en daarom voelt het ook echt alsof ik hier op mijn plek zit!

Het leukste om te doen: een website ontwerpen

Zowel op werk als privé vind ik het leuk om lekker creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te bedenken. Een website maken of ontwerpen vind ik het leukste om te doen. Dat is zo gegroeid omdat ik die passie deel met mijn vriend. Hij is namelijk Front-end Developer bij mijn oude stage. Daar heb ik hem leren kennen.

Mijn oma is trots, en dat maakt me blij

Eerder vertelde ik dat ik een familiemens ben. Mijn ouders zijn natuurlijk superblij voor mij dat ik echt op mijn plek zit bij eResults. Ze zien dat ik plezier heb in mijn werk en daarom ook met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast heb ik nog 1 lieve en trotse oma van bijna 85 jaar! Ze was oh zo blij toen ik een baan had gevonden in de buurt en dat het uiteindelijk ook nog een superleuk bedrijf bleek te zijn. Elke keer dat ik haar zie vraagt ze wel: “En, hoe is het op je werk? Heb je het nog steeds naar je zin?”, en dan antwoord ik vol trots: “Ja oma, alles gaat nog steeds goed!”. Het geeft mij een heel blij gevoel mijn oma zo trots en blij te zien! Want ja, het is natuurlijk altijd even afwachten, een nieuwe werkplek (wijze woorden van oma).

Wat is mijn grootste uitdaging als designer?

Ik denk dat de grootste uitdaging is het elke keer opnieuw willen bedenken van nieuwe dingen voor in je ontwerp. Dat kunnen zijn illustraties, animaties. Het kan heel breed zijn en daaruit volgt dan ook de volgende uitdaging; om ook weer niet te veel toe te passen op een design en een balans te houden. Omdat het ook averechts kan werken!

Out-of-the-box denken en animaties

Mijn doel is om mijzelf nog verder te ontwikkelen in het designen van websites. Mijzelf ertoe te dwingen soms wat meer out of the box te denken en daarbij ook tegelijkertijd de front-end developers Mike en Steef wat meer uitdaging te geven! En ik wil ook meer tijd in animaties voor websites steken.