Wij zijn eResults

...en morgen willen wij nét weer wat beter zijn dan vandaag

eResults is een full-service online marketingbureau, dat jou als gemotiveerde organisatie duurzaam wil laten groeien. Dit doen we door middel van onze online-inspanningen, én door kennisdeling. We zijn graag jouw partner voor online, voor de langere termijn. Klinkt dit eng? Mwah, even wennen is het altijd. Maar gelukkig nemen we onszelf niet te serieus. Al sinds 2013!

De marketingafdeling van eResultsHet team van eResults aan de luncheResults studio aan het werk

Steady in een snelle wereld

  • De digitale wereld gaat razendsnel en digitale marketing ook. Vol kansen en mogelijkheden. Waar moet je op inspringen en wat is een trend die overwaait? Digitale Fomo ligt op de loer voor ondernemers. 
  • eResults houdt het hoofd koel. Niet het kanaal, platform of tool is bepalend maar de doelgroep. Slim vinden en benaderen. Continu analyseren, optimaliseren en bijsturen. Al meer dan 7 jaar voor meer dan 100 tevreden klanten die ons waarderen met een 9,2!

Wat wij elke dag weer nastreven

Niet moeilijker doen dan nodig is, maar goed nuchter adviseren met verstand van zaken. Plezier én mooie dingen maken. Wij blij, jij blij!

Zo doen wij dingen

Dit is onze kern.

Deze talenten staan voor je klaar

Ondernemers écht verder helpen: het allerleukste wat er is! Daarom trekken we steeds meer diverse online experts aan, waardoor we ons dienstenpakket steeds verder kunnen uitbreiden. Dat alles om jou nóg beter te kunnen ondersteunen in jouw business. Dit zijn onze mensen!

En als je het niet van ons aan wilt nemen..

.. neem het dan maar aan van deze blije klanten die je voor zijn gegaan. 

10 van 10
14 apr. 2024
Feedback Company
Wij hebben eResults ingeschakeld voor het verder uitdiepen van onze (online) marketingstrategie. Op basis van gesprekken, 2 workshops en deskresearch heeft eResults een persona, waardeproposite en marketingstrategie uitgewerkt, wat voor ons een perfect startpunt is om onze (online) marketing naar een volgend niveau te brengen. Pier is een fijne gesprekspartner (met de nodige humor) en weet net dat extra boven tafel te krijgen tijdens de workshops, door goed door te vragen. Hij stelt kritische vragen en door ervaring weet hij wat belangrijk is om tot een doordacht plan en advies te kunnen komen. We zijn goed meegenomen in het proces en het advies wordt uitgebreid doorgenomen. Wat ik vooral fijn vind is dat je een volledig uitgewerkt plan krijgt, waar je zelf mee aan de slag kunt. Je kunt dan zelf bepalen waarin je eResults wilt betrekken in het vervolgtraject.
Denise van Kampen / HilverdaFlorist
Lees alle reviews

Accreditaties & Awards

Genoeg over ons. Nu jij!

Een keertje sparren? Kom gerust koffie drinken, we horen graag wat je van plan bent.

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.