We houden nu zelf even onze mond...

...en laten graag anderen aan het woord. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 (Feedback Company)! Lees hieronder alle reviews.

10 van 10
10 van 10
9 nov. 2023
Feedback Company
Met eResults prettig samengewerkt om het een en ander in kaart gebracht. De sessies met eResults waren waardevol. Ze gaven ons goede adviezen.
Make Civieltechnisch Adviesbureau
10 van 10
26 okt. 2023
Feedback Company
We hebben eresults in de arm genomen om onze online zichtbaarheid te vergroten. Dat is van start gegaan met het opstellen van een strategisch plan. Eresults heeft met ons snel in kaart gebracht hoe we onze doelgroepen kunnen benaderen.
Matex
9 van 10
1 jun. 2023
Feedback Company
eResults heeft veel expertise in huis. Ze denken met je mee en kijken naar mogelijkheden. Ze geven het ook eerlijk aan als ze het (nog) niet weten en gaan direct op zoek naar een oplossing. Communicatie verloopt vlot. Ze hebben open lijnen en reageren snel én inhoudelijk. Het is gemakkelijk om te schakelen en iemand met de juiste expertise aan een verzoek te koppelen. Wanneer het proces anders loopt dan voorheen verwacht of besproken, zijn ze enorm flexibel en passen ze zich aan.
Stoneridge - Electronics
10 van 10
19 apr. 2023
Feedback Company
We zijn van het begin af aan deskundig begeleid door de mensen van eResults. Ze hebben in elke fase van het proces, van marktonderzoek tot website opleveren, laten zien dat ze over de juiste mensen en kennis beschikken om dit te doen.
Bas van Halen / PM² projectmanagers labadviseurs
10 van 10
4 feb. 2023
Feedback Company
Zeer positief.
MedicalGroep
8 van 10
19 dec. 2022
Feedback Company
eResults is een partij die oprecht luistert naar je wensen en je ontzorgt in je werkzaamheden. Je merkt dat het een ervaren partij is die net een stapje verder gaat om niet alleen een goed resultaat te leveren maar ook echt in alle wensen en vereisten wil voorzien.
Selene van Vliet / Damen Marine Components
8 van 10
15 nov. 2022
Feedback Company
E-results heeft onze website gerealiseerd en daar zijn we nog steeds blij mee. De ondersteuning is altijd prima
jadijk beheer
8 van 10
14 sep. 2022
Feedback Company
Interessant om doelgroepen voor onze wervingsgopgave met de marketingstrategen in kaart te brengen en de content hier samen op te bouwen. De gerichte aanpak die hierdoor mogelijk is geeft ons waardevolle inzichten waar we van leren en onze wervingsstrategie op kunnen optimaliseren.
Jeugdbescherming west
10 van 10
29 jun. 2022
Feedback Company
Inmiddels een jarenlange samenwerking. Fijn contact en korte lijnen. Leveren goed resultaat.
samsam.nu
9 van 10
27 jun. 2022
Feedback Company
E-results heeft naast haar kennis en kunde op het gebied van digitale marketing en het realiseren van passende content, ruimschoots voldaan aan onze behoefte van een strategische partner. We hebben een duidelijke gezamenlijke visie, waarbinnen de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. De kwaliteit is goed, het klantteam betrouwbaar en de communicatie helder.
FCB