We houden nu zelf even onze mond...

...en laten graag anderen aan het woord. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 (Feedback Company)! Lees hieronder alle reviews.

10 van 10
10 van 10
14 apr. 2024
Feedback Company
Wij hebben eResults ingeschakeld voor het verder uitdiepen van onze (online) marketingstrategie. Op basis van gesprekken, 2 workshops en deskresearch heeft eResults een persona, waardeproposite en marketingstrategie uitgewerkt, wat voor ons een perfect startpunt is om onze (online) marketing naar een volgend niveau te brengen. Pier is een fijne gesprekspartner (met de nodige humor) en weet net dat extra boven tafel te krijgen tijdens de workshops, door goed door te vragen. Hij stelt kritische vragen en door ervaring weet hij wat belangrijk is om tot een doordacht plan en advies te kunnen komen. We zijn goed meegenomen in het proces en het advies wordt uitgebreid doorgenomen. Wat ik vooral fijn vind is dat je een volledig uitgewerkt plan krijgt, waar je zelf mee aan de slag kunt. Je kunt dan zelf bepalen waarin je eResults wilt betrekken in het vervolgtraject.
Denise van Kampen / HilverdaFlorist
10 van 10
11 apr. 2024
Feedback Company
eResults laat zien hoe het ook kan. Meedenken, klankborden, kennis & ervaring inbrengen en de dynamiek in een bedrijf feilloos aanvoelen. Men gaat daarbij ook geen discussies uit de weg. Precies wat een bedrijf nodig heeft om een echte stap te gaan maken. Buitengewone sfeermakers, kundig en met een glimlach, een openbaring en dus zeker geen dertien in een dozijn organisatie. Gericht op een gezamenlijk eindresultaat en voelbare betrokkenheid. Heerlijk om mee te werken, zo kan het dus ook!
NE DistriService
10 van 10
10 apr. 2024
Feedback Company
Zowel Pier als Peter zijn fijn om mee te werken. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en hebben ons uitstekend begeleid in het maken en uitvoeren van ons strategisch marketing plan
Roll Group
10 van 10
9 nov. 2023
Feedback Company
Met eResults prettig samengewerkt om het een en ander in kaart gebracht. De sessies met eResults waren waardevol. Ze gaven ons goede adviezen.
Make Civieltechnisch Adviesbureau
10 van 10
26 okt. 2023
Feedback Company
We hebben eresults in de arm genomen om onze online zichtbaarheid te vergroten. Dat is van start gegaan met het opstellen van een strategisch plan. Eresults heeft met ons snel in kaart gebracht hoe we onze doelgroepen kunnen benaderen.
Matex
9 van 10
1 jun. 2023
Feedback Company
eResults heeft veel expertise in huis. Ze denken met je mee en kijken naar mogelijkheden. Ze geven het ook eerlijk aan als ze het (nog) niet weten en gaan direct op zoek naar een oplossing. Communicatie verloopt vlot. Ze hebben open lijnen en reageren snel én inhoudelijk. Het is gemakkelijk om te schakelen en iemand met de juiste expertise aan een verzoek te koppelen. Wanneer het proces anders loopt dan voorheen verwacht of besproken, zijn ze enorm flexibel en passen ze zich aan.
Stoneridge - Electronics
10 van 10
19 apr. 2023
Feedback Company
We zijn van het begin af aan deskundig begeleid door de mensen van eResults. Ze hebben in elke fase van het proces, van marktonderzoek tot website opleveren, laten zien dat ze over de juiste mensen en kennis beschikken om dit te doen.
Bas van Halen / PM² projectmanagers labadviseurs
10 van 10
4 feb. 2023
Feedback Company
Zeer positief.
MedicalGroep
8 van 10
19 dec. 2022
Feedback Company
eResults is een partij die oprecht luistert naar je wensen en je ontzorgt in je werkzaamheden. Je merkt dat het een ervaren partij is die net een stapje verder gaat om niet alleen een goed resultaat te leveren maar ook echt in alle wensen en vereisten wil voorzien.
Selene van Vliet / Damen Marine Components
8 van 10
15 nov. 2022
Feedback Company
E-results heeft onze website gerealiseerd en daar zijn we nog steeds blij mee. De ondersteuning is altijd prima
jadijk beheer