We houden nu zelf even onze mond...

...en laten graag anderen aan het woord. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 (Feedback Company)! Lees hieronder alle reviews.

10 van 10
10 van 10
11 mrt. 2022
Feedback Company
eResults is ruim drie jaar betrokken geweest bij de technische en inhoudelijke analyses (o.a. doelgroep, bereik, impact) van onze corporate websites, inclusief adviezen ter verbetering en optimalisatie. We hebben de samenwerking als zeer prettig en waardevol ervaren. eResults is een bedrijf waar je op kunt bouwen; deskundig, betrouwbaar en zonder de 'blabla' die in de online marketingwereld gangbaar is.
Edwin Ammerlaan, SURF
9 van 10
14 feb. 2022
Feedback Company
Klantgerichte en proactieve organisatie
SchouwJeWoning
10 van 10
28 dec. 2021
Feedback Company
Ik kwam bij eResults om niet alles meer zelf te doen. Zij namen het gehele proces van het ontwerpen, ontwikkelen en uitzetten van onze website over en ik heb me zelden zo comfortabel gevoelt. Ze luisteren heel goed naar wat ik nodig heb, ontwikkelen iets wat ver boven de industrie standaard is en nemen je mee in hoe je het meeste rendement uit jouw website halen. Ik ben erg onder de indruk van hun service.
The Arrows
7 van 10
8 okt. 2021
Feedback Company
E-results heeft ons geholpen bij ons verzoek om beter vindbaar te zijn als patiëntenvereniging. Aan het traject ging een leuke workshop vooraf die tot goede inzichten leidde. Zowel bij E-results om onze doelgroep beter te begrijpen als voor onszelf om zaken nog scherper te krijgen. De samenwerking in het hele traject verliep erg prettig.
CP Nederland
8 van 10
30 sep. 2021
Feedback Company
Prettige kennismaking met Pier en Monique, met een heldere uiteenzetting en een professionele aanpak. Fijne samenwerking met Monique; denkt goed mee, klantgerichte houding en goede inhoudelijke kennis. Uiteindelijk een heel mooi eindresultaat neergezet waar we nu gezamenlijk verder op kunnen gaan bouwen. We zijn tot dusver erg tevreden!
Lekkerkerker Food
9 van 10
17 sep. 2021
Feedback Company
Als klant zijn wij trots op het resultaat van de website. Middels een traject van een aantal maanden hebben we een professionele website kunnen laten ontwikkelen. De onderlinge samenwerking was hierin erg fijn met de verschillende medewerkers.
CAS Quality Control
8 van 10
16 jun. 2021
Feedback Company
Fijne samenwerking met korte lijnen. Resultaat is goed en sluit goed aan op onze designs.
Maqqie
10 van 10
5 mrt. 2021
Google
Thijs Fonville
10 van 10
13 jan. 2021
Feedback Company
eResults benaderd voor het opzetten van een 'spoed' nieuwsbrief. Zoals gewend, snel en kundig geregeld.
Van Rooy & Co
9 van 10
13 jan. 2021
Feedback Company
Uitstekende service bij het ontwerpen en lanceren van onze nieuwe website! Snel en prettig contact. Zeer tevreden met het resultaat.
Mill Home