Honderden extra aanvragen door optimale presentatie van topontwerpen

Klantvraag

We willen online beter zichtbaar worden voor potentiële particuliere en zakelijke klanten én hen overtuigen van ons onderscheidende aanbod, zodat ze contact met ons opnemen over hun bouwplannen.

Onze aanpak

Als eerste hebben we de inrichting van de – al bestaande –  website aangepakt, om het prachtige aanbod beter uit de verf te laten komen en de zakelijke en particuliere doelgroep ieder op zichzelf aan te spreken. Daaromheen hebben we slimme SEO, Google Ads en social campagnes opgezet om te zorgen dat de doelgroep het onderscheidende aanbod van Brand BBA ook weet te vinden.

Het resultaat

Met een stijging van het aantal aanvragen naar diep in de drie cijfers op jaarbasis en een top-10 positie in Google op honderden relevante zoektermen kunnen we inmiddels wel spreken van een succes. Een prachtige basis om op door te pakken!

Deze resultaten boekten we in 12 maanden:

Stijging bezoekers naar 35,5k
265+ zoektermen in top-10 Google
202% meer conversies
Ontwerp van een moderne landelijke woning met rieten dak van Brand Architecten

Over Brand I BBA Architecten

Brand I BBA Architecten is voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige landelijke woningen. Daarnaast realiseert het bureau functionele bedrijfspanden. In alle gevallen zijn de klantwens én creatieve oplossingen de belangrijkste uitgangspunten. Wat vervolgens resulteert in schitterende ontwerpen en onderscheidende huizen en panden.

De schitterende ontwerpen van Brand I BBA waren voor ons natuurlijk een dankbaar vertrekpunt. Des te trotser zijn we erop dat we de doelgroep inmiddels ook hebben weten te overtuigen van de schoonheid ervan.

Pier van der KraanAccount Strateeg eResults

Iedereen kijkt graag mooie plaatjes

Bij deze case geldt bij uitstek dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. De ontwerpen van Brand I BBA Architecten verkopen zichzelf. Daarom hebben we ze het centrale ijkpunt van onze strategie gemaakt.

Aan ons de taak om te zorgen voor een goede etalage voor de prachtige ontwerpen. Die hebben we gerealiseerd door de website op een hele functionele manier te herinrichten. Wellicht qua design voor een architectenbureau zelfs wat aan de sobere kant. Alles met als doel het werk de ruimte te geven voor zichzelf te spreken. En dat dat werkt, blijkt wel uit de resultaten!

Screenshot van de homepage van de website van Brand | BBA Architecten
Modern ontwerp van Brand | BBA Architecten

Steady uitbouwen van online zichtbaarheid

Een mooie etalage is één, maar als er niemand komt kijken heb je er weinig aan. Stap twee was dan ook het opzetten van effectieve marketingkanalen. Hierbij hebben we - in samenwerking met Brand I BBA zelf - breed ingezet op onder meer SEO, Google Ads en social media. Ook hier hebben we waar mogelijk gebruik gemaakt van beeld. Door dit slim op te zetten, staat Brand I BBA inmiddels op de eerste pagina van Google op honderden relevante zoektermen. Dit draagt bij aan zowel merkbekendheid als aanvragen.

Jouw online marketing ook neerzetten als een huis?

Zoals je hebt gelezen weten wij wel hoe je dat aanpakt. Neem dus gerust contact op. We horen graag wat je van plan bent!