Workshops & trainingen

Van SEO tot social media. Als marketeer moet je veel ballen in de lucht houden. Het is dus begrijpelijk dat je niet overal kennis van hebt. We helpen je graag op weg door je trainingen aan te bieden over bijvoorbeeld schrijven voor social media, LinkedIn als salestool of SEO-vriendelijk schrijven. Na onze trainingen heb je genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan!

Wij geven onze trainingen zowel op beginners- als op gevorderdenniveau. Ook passen we de training op maat aan naar jullie doelen en wensen.

Met onze trainingen ben je op de hoogte van de laatste marketingontwikkelingen.

Marijke - Accountstrateeg bij eResults

Voor beginners en gevorderden
Op de hoogte van de laatste marketingontwikkelingen
Kennis voor strategische keuzes

Waarom geven wij trainingen? 

Online marketing staat nooit stil. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, en jij wilt daar goed op inspelen. Met onze trainingen ben je op de hoogte van de laatste veranderingen. Wij delen onze enthousiasme over marketing graag met jou!  

Ben je al klant bij ons? Een bijkomend voordeel van het volgen van onze trainingen is dat we daarna dieper met elkaar in de stof kunnen duiken.  

 

Elke geeft training LinkedIn en Facebook

Welke trainingen geven wij?

Socialmediatrainingen 

  • Social media voor beginners
  • Social media voor gevorderden
  • Schrijven voor Social media
  • LinkedIn, Facebook of Instagram inzetten voor je bedrijf (losse trainingen of algemene basistraining). 
  •  LinkedIn als salestool

Google Ads

  • Google Ads voor beginners
  • Google Ads voor gevorderden

SEO

  • Goede SEO-teksten schrijven 

Meer trainingen volgen, dus houd onze website in de gaten. 

Naast trainingen ook workshops  

Onze trainingen zijn een laagdrempelige manier om direct toepasbare kennis op te doen over bijvoorbeeld Instagram en Google Ads.  

Ben je op zoek naar inzichten waarmee je betere strategische marketingkeuzes kunt maken? Bijvoorbeeld de manier waarop je je aanbod laat aansluiten bij jouw klantbehoeften. Of hoe je jouw boodschap goed overbrengt op je doelgroep? Dan zijn onze workshops zeker interessant voor jou! Bekijk hier welke workshops wij bieden. Op verzoek kunnen wij ook op maatgemaakte workshops verzorgen.

Marijke geeft workshop marketingstrategie
eResults_Tom

Behoefte aan kennis?

Heb je interesse in een training of workshop? We horen het graag!

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.