Contentcreatie

Goede content houdt je merk relevant en zichtbaar voor je doelgroep. Je voorziet je (potentiële) klanten zo van de juiste informatie in een vorm die ze boeit. Bedrijven maken en delen content steeds sneller. Daarom is het belangrijk dat je onderscheidende content maakt. Content die écht is afgestemd op jouw doelgroep. Kortom: goede en waardevolle content. 

Kwaliteit is bij het publiceren van content het belangrijkste. Maar structuur en ritme zijn minstens zo belangrijk! Zo maak je je content scan- en leesbaar voor je doelgroep: dit zien mensen vaak al snel over het hoofd. Wij helpen je dan ook graag met het creëren van content, zodat jij jouw doelgroep raakt!

 

Teksten schrijven die jouw boodschap wél echt overbrengen. En goed gelezen worden. Daar zijn we sterk in. 

Johanneke - Copywriter bij eResults

Waardevolle content zorgt voor zichtbaarheid van je merk
Wij schrijven teksten die je doelgroep écht raken
En uiteraard geoptimaliseerd zijn voor SEO

Contentcreatie = waardecreatie

Als je wilt dat jouw content echt iets bijdraagt, moet het waardevol, relevant en vermakelijk zijn. Het draait om de doelgroep: jouw potentiële klanten. Waar bevinden zij zich in hun buyer journey? Wat hebben ze nodig? Hoe kun jij in die fase van waarde zijn? 

Daarnaast is het belangrijk dat je laat zien waar jouw expertise ligt en wat jou onderscheidt van de concurrent. Op die manier identificeren klanten zich met jouw merk en bind je jouw doelgroep aan jou.

Contentstrategie

Content is veel meer dan een blog op je website. Het is bijvoorbeeld ook een post op social media, een video of een e-mail. Welke content je wanneer en waar deelt, is afhankelijk van jouw doelgroep.  Maar wie is jouw doelgroep? Wat zoeken ze? En wat is belangrijk voor hen? Daar staan we uitgebreid bij stil als we aan de slag gaan met jouw content. Alle gegevens leggen we vast in een contentstrategie, waarmee we zorgen dat jouw content zo effectief mogelijk jouw publiek bereikt! En jouw bedrijf online op een organische manier kan gaan groeien.

Wil jij ook waardevolle content die aansluit bij jouw doelgroep? We gaan graag voor je aan de slag!

Content creëren die werkt. Hoe?

Tom van eResults in gesprek met een klant

Waarom je content door eResults laten schrijven?

Voor structureel goede content is een combinatie van meerdere disciplines vereist. Wij hebben die allemaal in huis: design, contentmarketing, data-analyse en social media. We begrijpen dat dit allemaal bij elkaar voor een enkele marketeer lastig is. Bij eResults werken specialisten uit de verschillende vakgebieden nauw samen om jouw toekomstige klanten van hun sokken te blazen. En om ze aan jouw organisatie te binden. Klaar om nu wél consequent aan de slag te gaan? Geef ons de regie of laat ons jouw content creëren!

Accountstrateeg Monique plakt post-its op de glazen wand

Klaar voor content die werkt?

Stuur een bericht, of bel gewoon even. Onze contentmarketeers komen zo snel mogelijk bij je terug!

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.