Werken bij eResults

Ben jij gek van merkidentiteiten, online marketing, creatieve campagnes, vakmanschap en samenwerken? En zou je daar maar wat graag mee aan de slag willen op een plek met collega’s die daar net zo enthousiast over zijn als jij? Een plek waar wordt geïnvesteerd in kwaliteit en relaties en waar je binnen een hecht team écht jezelf kunt zijn en kunt ontwikkelen? Word je al warm als je dit leest? Van harte welkom!

Echt álles eruit halen

Ontdekken wat het bedrijf van onze klanten zo mooi maakt. Precies dat naar boven halen wat hun medewerkers laat glimmen en hun doelgroep doet opkijken. En dat vervolgens maximaal exposure geven via creatieve branding en messcherpe marketingcampagnes. Vanuit een slim doordachte online strategie. Dat is waar wij enthousiast van worden! 

Mooie bedrijven hebben altijd een onderscheidend vermogen. Maar wat dat precies is, krijgen ze  vaak moeilijk concreet. Zonde, want daarmee laten ze een hoop groeipotentieel onbenut. Wij zorgen dat onze klanten dat potentieel wél gaan benutten via slimme online strategieën en de uitvoering daarvan. Van branding, webdevelopment tot performance marketing. En van regie tot analyse en optimalisatie; we fixen het. Altijd gericht op resultaat, vanuit een gelijkwaardige samenwerking, met oog voor gezonde groei (ook voor onszelf), de lange termijn, teamsfeer en een gezonde dosis humor.

Onze cultuur

Elke dag een stapje verder. Net een beetje beter. Als persoon, als professional, als team en als organisatie. Ambitieus, maar wel vanuit een nuchtere cultuur. Kwaliteit én humor houden we samen hoog; we nemen ons werk serieus, maar onszelf niet zo. Awards zijn leuk, maar van een succesvolle campagne met een tevreden klant worden we nog veel blijer. We werken aan projecten waar we trots op zijn en hebben graag onze doelen helder. Informatie is open en we werken graag samen, vanuit een platte – op rollen gebaseerde – zelfsturende organisatiestructuur. Want onszelf aansturen en ontwikkelen kunnen we het beste zelf, maar dan wel met z’n allen. Met een glimlach aan ons werk, met passie ervoor gaan en dan fluitend weer ontspannen; daar doen we het voor.

This is how we rol(l)

Bij ons heb je geen functie, maar pak je rollen. Waar dat goed voor is? Een hoop! Het grote voordeel van rollen is dat je per situatie – bijvoorbeeld binnen een klantteam of in een bepaalde tijdsperiode – andere rollen kunt innemen. Toe aan wat nieuws? Pak er een rol bij. Meer verdieping? Geen probleem; dan focus je gewoon tijdelijk intensiever op minder rollen. Tijdelijk project? Tijdelijke rol. Kijken of iets je ligt? Probeer een rol uit.

I-shaped, T-shaped, Pi-shaped, Comb-shaped? Er is ongetwijfeld een naampje verzonnen voor wat jij wilt. En met onze rollenstructuur kan het. Zo houden we de organisatie flexibel en ben jij altijd precies bezig met datgene wat je drijft en waar je energie van krijgt. Ook wanneer je groeit en verandert. Zonder dat we moeilijk hoeven doen over functiewijzigingen e.d.
O ja; waarom we in onze vacatures nog wel werken met functietitels? Tjah, zo werken alle vacature kanalen nu eenmaal. En aangezien we jou graag wilden aanspreken, stappen we daarvoor heel even uit onze rol (da’s ook meteen de enige uitzondering die we hierop maken).

Zelf doen, net als thuis

Wij geloven dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is en hoe je het lekkerst (samen)werkt. Dus hebben we de traditionele bedrijfshiërarchie de deur uit gedaan en zijn we zelfsturend. Bij ons geen manager die je gedrag even komt ‘corrigeren’, maar een helder kader in de vorm van het eResults Playbook, hulpmiddelen en coaching om jezelf (en elkaar) optimaal te kunnen sturen. Zo kun jij een (werk)leven inrichten waar jij het meest gelukkig van wordt. Worden wij ook weer blij van, want happy people = happy company. Klinkt dit supergaaf, maar toch ook een beetje spannend? Snappen we! En heel eerlijk, dat vonden wij ook toen we ermee begonnen (maar en of we blij zijn dat we dat gedaan hebben!). Daarom hebben we professionele coaching én collega’s die precies weten hoe jij je zelfsturing eigen kunt maken. Dus dat komt dik in orde. Welkom bij jouw nieuwe manier van werken en leven.

Waarom jij bij eResults wilt werken?

 • Hechte teamsfeer met écht gezellige collega’s (en onze kantoorhonden Odin en Peita)
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Werkplek en werktijden; die bepaal je lekker zelf
 • Toffe teamuitjes
 • Leerzame kwartaaldagen met interessante deep-dives
 • Maandelijkse borrel (en stiekem ook wel vaker)
 • Intensief samenwerken vanuit wisselende teams
 • Uitdagende klanten en projecten
 • Een krankzinnig goed pensioen
 • Bovengemiddeld aantal vrije dagen (en als bonus altijd extra vrij op je verjaardag!)
 • Veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • 24/7 professionele mentale ondersteuning
 • Lunch van de zaak (en hij is ook nog lekker)
 • Goed gevulde snack- en koelkast want hangry functioneert niemand
 • Kwalitatieve hardware waar je écht mee kunt vlammen

Staat jouw functie er niet tussen?

Is jouw unieke skillset niet te vatten in onze bovenstaande vacatures? We’re intrigued! Neem dus vooral contact met ons op als je denkt dat jij dé volgende aanwinst bent voor ons team. We laten ons graag overtuigen!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.