Digital Marketing

Hoe val je als bedrijf op in de zee van online content? Er zijn niet alleen steeds meer bedrijven online te vinden, maar ook meer kanalen en manieren om je doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld via social media, e-mailmarketing of via zoekmachineadvertenties. We begrijpen het helemaal als je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Of dat je de regie over je marketingactiviteiten kwijtraakt. Want yup, het is ook gewoon veel.

 

Onder andere door de coronapandemie werd online steeds belangrijker. Maar hoe ga je slim aan de slag met digital marketing? Hoe zorg je voor content met hoge impact die op maat gemaakt is voor je doelgroep? Wij geloven dat je niet overal aan mee moet doen, maar de juiste kanalen en activiteiten moet selecteren. En laat dáár nu precies ons talent zitten als bureau!

Er kan veel. Dat kan afschrikken, maar biedt juist kansen. Door slimmere keuzes, pak je direct voorsprong. 

Pier - digital marketingexpert bij eResults

Gestage groei voor jouw bedrijf
De juiste kanalen en activiteiten selecteren
Jouw merk onderscheidend onder de aandacht brengen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ons digital marketingteam bestaat uit allroundmarketeers met elk hun sterkten en specialismes die nauw met elkaar en met jou samenwerken. We hebben alles in huis om jouw merk en bedrijf onderscheidend en opvallend onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Bijvoorbeeld met:

 

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Social campagnes
  • Conversieoptimalisatie


Met onze hulp schiet je dus binnen no time de hoogte in en bereik je binnen enkele maanden recordomzetten!
Geintje. Gewoon stap voor stap. Geen cheats of quick-wins, maar waardevolle, gestage groei voor jouw bedrijf. Zoals het hoort dus!

Digital marketingstrategie als startpunt

Als we samen met jouw marketing aan de slag gaan, starten we altijd met een Digital Marketingstrategie. We kijken dan eerst met jou goed naar de identiteit van jouw ideale klant én van jouw organisatie. Zo zien we welke raakvlakken er zijn. Het helpt ook vragen te beantwoorden zoals: Waar is je doelgroep nu écht naar op zoek? Welke pijnpunten verzacht jij als organisatie en welke toegevoegde waarde lever je nu écht?

Met die antwoorden kunnen we vervolgens een onderscheidende en creatieve boodschap maken die binnenkomt bij jouw doelgroep. We selecteren tot slot de juiste communicatiekanalen. Natuurlijk monitoren en optimaliseren we continu. We zien op die manier wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. 

Aan de slag met digital marketingstrategie
Uitleg voordelen digitale marketing

Benieuwd wat digitale marketing jou kan opleveren?

Kun je niet wachten om te zien wat digital marketing jouw bedrijf kan opleveren? Onze marketeers nemen dit jou volledig uit handen! Wil je liever zelf aan de slag, maar mis je de controle en regie? Dan maken we de plannen voor je en nemen we de leiding.  Of heb je al een online strategie en heb je extra mankracht nodig? Ontbreekt het je aan praktisch kennis? Laat ons jou en je mensen trainen, zodat je alles zelf kunt doen. We denken in oplossingen en zoeken graag naar een ideale samenwerking voor beide partijen. Geen losse flodders, maar een volledige digital marketingaanpak. Zo komen we samen tot waardevolle groei!

Daphne fotografie

Krijg (weer) grip op je digitale marketing!

Meer doen met digitale marketing? Kom gewoon een keer sparren. Wij zorgen voor goede koffie en horen graag wat je van plan bent. Geen verplichtingen, inspiratie gegarandeerd!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.