Websiteontwikkeling

Als je een succesvolle website wilt, moet je aan alle onderdelen denken. Niet alleen moet je site er mooi uitzien, maar ook technisch kloppen voor Google (SEO). Je wilt toch dat je bezoekers doen wat jij graag wilt? Én hoe handig zou het zijn als je website ook nog eens makkelijk te onderhouden is in een gebruiksvriendelijk CMS? 

Websites die wij bouwen voldoen aan al deze punten. En met ons eigen ontwikkelde CMS kun je heel makkelijk je website bijhouden. Daar komt bij dat wij al honderden websites hebben gebouwd en beheerd. Met andere woorden: een eResults website is een kwaliteitswebsite die jarenlang kan bijdragen aan het behalen van je online doelen!

Pier aan het bellen met een klant

Een goede website is de basis van je marketingsucces. Dat vraagt het nodige qua design, techniek en content, maar het betaalt zich dik terug.

Pier - Website-expert bij eResults

Een website die helemaal bij jouw identiteit past
We ontwikkelen iedere website vanuit jouw doelstellingen
Optimaal voor SEO en makkelijk zelf bewerkbaar met ons eigen CMS

Het doel van je website staat voorop

Of je nu voor merkbekendheid gaat of het verkrijgen van nieuwe klanten: we realiseren een website die helemaal is ingericht op jouw doelen. Pas als jouw doelen en wensen rond zijn, gaan we een design bouwen. 

Om een website op te leveren die helemaal bij jouw wensen aansluit, werken we met een team van specialisten: designers, developers, copywriters en marketeers. Door die experts te bundelen in één team leveren we veel hogere kwaliteit dan wanneer één of twee collega's je hele website zouden bouwen.

Is je website naar tevredenheid opgeleverd? En heb je nog hulp nodig bij je online marketing? Ook daar helpen we je graag bij! 

 

 

Professioneel design

We hebben meerdere designers in huis. Aan de hand van jouw project bekijken we welke designer hier het beste bij past. Zo kiezen we zelfs binnen de specialisatie design nog voor een specialist. 

Onze designers weten als geen ander dat je website moet aansluiten bij jouw identiteit en maken zo precies het passende design voor jou.

Uiteraard ontwerpen we je website ook voor mobiel en tablet, zodat hij op alle devices goed tot uiting komt. 

 

Designer Nick scrolt door een document
Frontend developer Mike aan het werk

Waarom je website door ons laten ontwikkelen?

  • We bouwen je website niet alleen zo dat hij werkt, maar zorgen er ook voor dat je hem in de toekomst makkelijk kunt onderhouden.
  • We zorgen meteen dat je website voldoet aan alle actuele Google-vereisten.
  • We blijven je website continu technisch onderhouden, zodat je hem nog jaren optimaal kunt gebruiken.
  • Onze support is makkelijk bereikbaar via telefoon en e-mail. Zo kom je direct in contact met onze developers; we helpen je snel!
  • Je kunt al je contentaanpassingen aan ons overlaten, maar je kunt die ook zelf doen via ons gebruiksvriendelijke CMS. Hierin kun je alle aanpassingen direct in je website doen, zodat je meteen het resultaat ziet. Ons CMS is volledig geoptimaliseerd voor SEO. 
  • Door onze ruime ervaring met het bouwen en beheren van honderden websites, hebben we een vaste aanpak van processtappen gemaakt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 
  • Omdat we een groot team (copywriters, designers, developers) hebben kunnen we in minder tijd topkwaliteit leveren. Dat zorgt voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. 

Websiteontwikkeling: zo doen we dat!

Wat doen we allemaal voor je?

  • Je kunt het volledige proces van websiteontwikkeling aan ons uitbesteden, zodat je alleen maar je goedkeuring hoeft te geven op bepaalde momenten. 
  • Als je wilt, kunnen we video's en foto's laten verzorgen door ons vaste netwerk van freelancers. 
  • Je kunt ervoor kiezen dat wij de content voor je plaatsen. Maar je kunt dit ook onder begeleiding van onze specialisten zelf doen.
Online marketeer Emy aan het werk achter de laptop
Accountstrateeg Marijke in gesprek met een klant

Samen maken wij van jouw website een succes!

Vertel ons wat je wilt, dan vertellen wij je graag hoe we dat doen!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.