Social Advertising

Wij zijn er bijna zeker van dat ook jouw ideale klanten zich op social media bevinden én dat ze daar véél tijd doorbrengen. Waarom zouden we ze dan ook niet daar benaderen? Met slimme targeting en campagnes die opvallen creëren we heel wat bereik voor jouw organisatie. Laat je ons je social advertising inrichten? Dan bereiken we met mooie en geoptimaliseerde advertenties jouw online marketingdoelen.

Bereik diegene die behoefte heeft aan jouw aanbod. Een mooie win-win van social adverteren. 

Elke - Socialmediaexpert bij eResults

Bereik een specifieke doelgroep
Geef je content een boost
Houd makkelijk controle over je budget

Bereik een unieke én hele specifieke doelgroep

Social media gebruikers laten enorm veel data achter op de platformen waar ze een profiel aangemaakt hebben. Deze informatie is voor ons als adverteerders erg waardevol en maakt specifiek targeten mogelijk. Op basis van jouw (eventueel door ons samengestelde) buyer persona’s kunnen we gerichte advertenties maken, die relevant zijn voor jouw specifieke doelgroep. Zo maken we persoonlijke advertenties voor jouw potentiële klanten op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook & Instagram.

Geef je content een boost met social advertenties

Je werkt als markting afdeling hard om relevante en waardevolle content te maken voor je potentiële klanten, maar deze heeft niet altijd het gewenste bereik. Door middel van social campagnes kun je een boost geven aan je (bestaande) content. Zo kun je een campagne richten op een gratis whitepaper of download, of kun je waardevolle bedrijfsupdates promoten voor een groter bereik. Maar er zijn nog meer doelen te halen met Social Advertising zoals:

  • Vergroten van je naamsbekendheid
  • Bereiken van nieuwe potentiële klanten
  • Vergroten van het aantal volgers
  • Betrokkenheid van jouw doelgroep bij je bedrijf verhogen
  • Leads verzamelen
  • Sales of conversies binnenhalen
eResults_Lilian
Niels werkt aan social advertenties

Budgetten

Dat het je veel kan opleveren, daar hopen we je van overtuigd te hebben. Maar welke investering moet je doen om jouw doelen te bereiken? De budgetten variëren sterk per doelgroep en campagne, maar zijn altijd heel overzichtelijk én flexibel in te zetten. Je stelt het budget en de duur van de campagnes vooraf in, dus jij behoudt de controle. Zo kun je gebruikmaken van een dagbudget, of een budget geven aan een bepaalde periode.

Het kiezen van een budget geeft je inzicht in de grootte van de doelgroep die je kunt bereiken. Het geld komt met social campagnes heel gericht terecht bij jouw specifieke doelgroep.

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Emy werkt aan een social campagne

Wat zijn jouw social plannen?

Een keertje sparren? Kom gerust koffie drinken, we horen graag wat je van plan bent.

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.