Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil jij altijd zichtbaar zijn in de zoekmachines op de onderwerpen waarop jouw doelgroep zoekt? Dan is zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd een perfecte methode om in te zetten. Met zoekmachine adverteren kan je snel en gemakkelijk advertenties tonen boven de organische zoekresultaten in de zoekmachines. Je koopt als het ware je zichtbaarheid.

Laat jij ons je SEA campagnes opzetten en beheren? Dan zit je sowieso goed! Wij hebben heel wat kennis en expertise in huis om succesvol online te kunnen adverteren voor jou. Ervoor zorgen dat er op jouw advertenties geklikt wordt is één. Maar trek je wel de juiste mensen (potentiële) naar je website toe? Of klikken ze meteen weer weg? En besteed je je budget eigenlijk wel goed? Of ben je misschien wel geld aan het verspillen met je huidige biedstrategie? Wij zorgen dat jouw advertentiebudget rendabel is én blijft. Laat dat maar aan ons over!

Direct zichtbaar zijn wanneer je doelgroep zoekt naar jouw aanbod. Met als bonus: een schat aan data over hun zoekgedrag. 

Emy - SEA-expert bij eResults

Altijd zichtbaar bij jouw doelgroep wanneer jij wil
De mogelijkheden van online adverteren zijn groot
Bereik jouw doelstellingen met behulp van zoekmachine adverteren

Verschillende vormen van zoekmachine adverteren

De mogelijkheden van online adverteren zijn groot. Zo kan je via Google adverteren, maar ook via Microsoft (voorheen Bing). Allebei hebben ze hun eigen platformen en mogelijkheden.

Wij maken gebruik van de volgende manieren:

  • Google Search
  • Display advertising
  • Google Shopping
  • Google Video
  • Microsoft Advertising
  • Remarketing

Met zoekmachine adverteren bereik jij je online doelstellingen

Wat is jouw doelstelling voor je website? Wil je meer omzet, meer leads, of meer traffic naar je website? Wil je dat die whitepaper gedownload wordt of wil je het liefst dat meer mensen jouw organisatie bellen? Op welke manier we zoekmachine adverteren inzetten, hangt af van je doel. Want potentiële klanten hebben verschillende behoeftes, en zijn te bereiken via verschillende kanalen. Ook is de vorm van zoekmachine adverteren afhankelijk van hoe de customer journey (klantreis) er bij jouw bedrijf uitziet. Tijdens elke fase van de customer journey kan je namelijk optimaal aansluiten bij je doelgroep en zo zichtbaar zijn. Speel je goed in op de behoeftes van je klant én houd je hierbij jouw doel voor ogen? Dan pas kun je SEA op een optimale manier inzetten om jouw doelen te behalen!

Mike werkt aan zoekmachine adverteren
Tom bekijkt de resultaten van SEA

   eResults = Google Partner

Binnen eResults hebben we een aantal specialismen. Zoekmachine adverteren is er hier een van. Wij hebben een aantal vakidioten die er alles vanaf weten. Om je niet alleen maar met woorden om je oren te gooien over hoe goed wij zijn in SEA, kunnen wij ook aantonen dat wij Google Partner zijn. Dit houdt in dat onze mensen de juiste certificeringen op zak hebben en dat onze campagnes van hoge kwaliteit zijn. En daar zijn we trots op!

Wat kun je van ons verwachten bij online adverteren?

Gaan wij voor jou aan de slag met SEA? Dan zijn dit de stappen die wij doorlopen om jou campagnes succesvol te maken:

Waarom eResults inzetten voor jouw zoekmachine advertenties?

We doen gewoon wat we moeten doen. We maken niks mooiers dan dat het is. Eerlijkheid en transparantie vinden wij dan ook erg belangrijk. Wanneer wij aan de slag gaan voor jou zal je dat ook merken. Je hebt altijd direct contact met de online marketeer die de werkzaamheden voor je uitvoert. Net zo makkelijk. Geen gedoe, lekker korte communicatielijnen en altijd dezelfde personen waarmee je schakelt. 

Deze klanten gingen je voor

We hebben inmiddels al aardig wat bedrijven [moet nog een realistisch getal ingevuld worden] geholpen met zoekmachine adverteren. Ben jij benieuwd naar de resultaten die we met hen hebben behaald? Bekijk dan onze succesverhalen!

eResults_Pier_en_Peter
Elke bedenkt een zoekmachine advertentie

Weten wat SEA jou oplevert?

Onze SEA-specialisten staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Met effectieve zoekmachine advertenties werken we stap voor stap aan jouw online succes!

Een keertje sparren? Kom gerust koffie drinken, we horen graag wat je van plan bent.

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.