Solliciteer direct

Lead Performance Marketeer

32-40 uur
IJsselstein
Per direct beschikbaar

Ben jij een gepassioneerde Lead Performance Marketeer en blink je uit in het optimaliseren en analyseren van onze digitale strategieën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ervaren Lead die zich thuis voelt in de dynamische omgevingen van SEO, SEA, Display & Social Ads, CRO en Marketing Automation.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan ben je niet alleen bedreven in het genereren van kwalitatieve traffic naar de websites van onze klanten, maar blink je ook uit in het analyseren en optimaliseren van bijvoorbeeld digitale campagnes. Je bent een strategische denker die zich als een vis in het water voelt als die met data bezig is en altijd bezig is met de volgende optimalisatie.

Bij eResults werk je in een team dat net zo gedreven is als jij om de digitale aanwezigheid te versterken en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen en overtreffen. Ben jij de Lead Performance Marketing die ons team naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij eigenlijk?

eResults is hét online marketingbureau voor gemotiveerde middelgrote tot grote organisaties, in de omgeving van Utrecht en wijde omstreken. Met gave campagnes en gedegen kennis van onlinezaken realiseren we duurzame groei voor onze klanten. We zijn niet van de snelle trucs en quick fixes. Wij zijn van duurzaam resultaat en langetermijnrelaties. Daarbij zijn we betrokken, to the point en altijd resultaatgericht.

Dat onze klanten dit kunnen waarderen blijkt wel uit onder meer een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 (70+ reviews op het onafhankelijke platform The Feedback Company), een 6e plek in de Fonk100 van 2021 (categorie mid-sized) en een top-3 plek in de Emerce100 van 2022.

Typisch eResults? We nemen ons werk serieus, maar onszelf niet altijd. ;-) Je komt te werken in een team van zo’n 15 ambitieuze professionals, verdeeld in verschillende disciplines als strategie, content & optimalisatie, design en development. De organisatie is plat, de cultuur is nuchter en er is alle ruimte voor humor. Kortom, we houden van mooie dingen maken, hard werken (en dan bedoelen we niet structureel overwerken, daar zijn we geen fan van) maar het moet vooral ook gezellig zijn met elkaar.

Wat ga je doen als Lead Performance Marketeer?

 • Je leidt ons team van performance marketeers en zorgt voor de strategie, uitvoering en optimalisatie van alle performance marketinginspanningen.
 • Je ontwikkelt digitale marketingstrategieën die écht meetbaar bijdragen aan de ROI van onze klanten.
 • Je zorgt voor samenhang en synergie tussen verschillende kanalen (SEA, SEO, Social, E-mail) en zorgt dat je team de beste tools en technieken gebruikt om campagneprestaties te maximaliseren.
 • Je coacht en ontwikkelt je teamleden op het gebied van Performance marketing, stelt duidelijke doelen en KPI’s, en zorgt voor hun professionele groei en ontwikkeling.

Dit zijn jouw skills

 • Bewezen ervaring in het leiden van een performance marketingteam en het succesvol beheren van digitale campagnes over meerdere kanalen.
 • Uitgebreide kennis van digitale marketingtools en -platformen, inclusief Google Ads, Facebook Ads Manager, LinkedIn Advertising, en analyse- en optimalisatietools.
 • Sterke leiderschapsvaardigheden met de capaciteit om een team te motiveren, te inspireren en te leiden naar uitstekende prestaties vanuit jouw duidelijke visie.
 • Uitstekende projectmanagementvaardigheden en de capaciteit om meerdere projecten en deadlines effectief te beheren.

Zo zit jij in elkaar

Skills zijn natuurlijk fantastisch, maar het helpt ook als je een beetje bij het team past. Even checken:

 • Strategisch denkvermogen met een duidelijke visie op hoe digitale marketing bijdraagt aan de algehele bedrijfsdoelstellingen van zowel klanten als onszelf.
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, je kunt als geen ander alle belangen managen.
 • Proactief en oplossingsgericht, met een continue focus op optimalisatie en verbetering.
 • Inspirerende leider die een positieve werkcultuur bevordert en waarde hecht aan teamwork en samenwerking.

Herkenbaar? Top. Dan gaan we nu naar de benefits.

Dit krijg je ervoor terug 

 • Een uitstekend marktconform salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, ergonomische werkplek, reiskostenvergoeding, lunch en een stevige laptop van de zaak. Voor eventuele trips buiten de deur hebben we een deelauto voor je klaarstaan.
 • Tijd, budget en ruimte om jezelf door te ontwikkelen.
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin ruimte is voor eigen inbreng en iedereen gelijkwaardig aanspreekbaar is.
 • Samen met zo’n 15 ambitieuze collega’s werk je als een echt team voor mooie, toonaangevende klanten. Verder lunchen we samen, volgen we wekelijkse sportlesjes met elkaar en sluiten we regelmatig de week af met een borrel. Ook bedenkt en plant onze officemanager Rachel regelmatig leuke uitjes.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) én vrij op je verjaardag.
 • Je werktijden & -plaats zijn (als je werk het toelaat) volledig flexibel in te richten.
 • En natuurlijk: de allerleukste collega's!

Meer over werken bij eResults

Klinkt goed, laten we kennis maken! 

Ben jij enthousiast om als Lead Performance Marketeer ons team te komen versterken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Op basis van je motivatiebrief en CV nodigen we je mogelijk uit voor een eerste gesprek (eventueel bellen we vooraf even) met toekomstige collega’s. Als we beiden positief zijn, volgt er een tweede gesprek met de grote bazen: Pier en Peter. Zij vertellen je alles over eResults als bedrijf. Als we dan nog steeds enthousiast zijn met zijn allen, ontvang je van ons een aanbod (in het gesprek hebben we het al globaal over je voorwaarden, zodat op dit moment geen verrassingen kunnen ontstaan) en kun je wat ons betreft zo snel mogelijk aan de slag!

Acquisitie? Doen we niet aan. Graag geen belletjes van recruiters over deze vacature. 

Dit is jouw baan? 

Invullen dat formulier! Heb je nog vragen? Eerst even bellen waarderen we natuurlijk ook. Naar aanleiding van je sollicitatie hoor je binnen enkele werkdagen van ons. Denken wij net als jij dat je bij ons helemaal op je plek zit? Dan nodigen we je uit voor een aantal gesprekken en vragen we je een assessment te doen. Zo zorgen we dat je precies weet waar je aan begint en maximaliseren we de kans op een toptijd bij eResults! 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.