Solliciteer direct

PPC Specialist

32-40 uur
IJsselstein
Per direct beschikbaar

Ben jij een gepassioneerde PPC specialist en blink je uit in het optimaliseren en analyseren van de campagnes van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ervaren PPC specialist die zich thuis voelt in de dynamische omgevingen van Google Ads, Bing Ads, en andere PPC-platformen.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan blink jij uit in het onderzoek doen naar de juiste zoekwoorden voor campagnes, zet je deze op, monitor en optimaliseer ze en zit je altijd boven op de nieuwste marketingtrends. Je bent een strategische denker die zich als een vis in het water voelt als die met data bezig is en altijd bezig is met de volgende optimalisatie.

Bij eResults werk je in een team dat net zo gedreven is als jij om de digitale aanwezigheid te versterken en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen en overtreffen. Ben jij de PPC specialist die ons team naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij eigenlijk?

eResults is hét online marketingbureau voor gemotiveerde middelgrote tot grote organisaties, in de omgeving van Utrecht en wijde omstreken. Met gave campagnes en gedegen kennis van onlinezaken realiseren we duurzame groei voor onze klanten. We zijn niet van de snelle trucs en quick fixes. Wij zijn van duurzaam resultaat en langetermijnrelaties. Daarbij zijn we betrokken, to the point en altijd resultaatgericht.

Dat onze klanten dit kunnen waarderen blijkt wel uit onder meer een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 (70+ reviews op het onafhankelijke platform The Feedback Company), een 6e plek in de Fonk100 van 2021 (categorie mid-sized) en een top-3 plek in de Emerce100 van 2022.

Typisch eResults? We nemen ons werk serieus, maar onszelf niet altijd. ;-) Je komt te werken in een team van zo’n 15 ambitieuze professionals, verdeeld in verschillende disciplines als strategie, content & optimalisatie, design en development. De organisatie is plat, de cultuur is nuchter en er is alle ruimte voor humor. Kortom, we houden van mooie dingen maken, hard werken (en dan bedoelen we niet structureel overwerken, daar zijn we geen fan van) maar het moet vooral ook gezellig zijn met elkaar.

Wat ga je doen als PPC Specialist?

 •  Je specialiseert je in het opzetten, beheren en optimaliseren van betaalde advertentiecampagnes via Google Ads, Bing Ads, en andere PPC-platformen. Uiteraard met als doel maximale zichtbaarheid en ROI te realiseren voor onze klanten.
 • Je voert trefwoordonderzoek uit en ontwikkelt biedstrategieën om de efficiëntie van advertentiecampagnes te maximaliseren.
 • Je analyseert campagneprestaties, stelt gedetailleerde rapporten op en doet aanbevelingen voor verdere optimalisatie.
 • Je werkt intensief samen met je collega’s (als designers en content marketeers) om effectieve advertentieteksten en -beelden te ontwerpen die de doelgroep maximaal overtuigen.

Dit zijn jouw skills

 • Diepgaande kennis van PPC-advertentieplatformen, met name Google Ads en Bing Ads.
 • Uitstekende analytische vaardigheden en ervaring met het gebruik van analytische tools zoals Google Analytics en Google Ads Reports.
 • Bekwaamheid in het managen van grote budgetten en het optimaliseren van campagnes voor de beste prestaties.
 • Ervaring met A/B-testen en andere testmethodologieën om de effectiviteit van advertentiecampagnes te verbeteren.

Zo zit jij in elkaar

Skills zijn natuurlijk fantastisch, maar het helpt ook als je een beetje bij het team past. Even checken:

 • Je bent detailgericht met een passie voor data-analyse en het trekken van inzichten uit complexe datasets.
 • Goed is nog niet goed genoeg. En wanneer het dan wel genoeg is, bepaal je zelf wel. Kortom, je kunt jezelf uitstekend sturen en hebt een sterke drang naar het continu verbeteren van campagneprestaties.
 • Je bent analytisch scherp, oplossingsgericht en hebt de capaciteit om snel aanpassingen door te voeren op basis van data-inzichten.
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en de capaciteit om snel aanpassingen te maken op basis van analytische inzichten.
 • Je bent een teamspeler met een onderbouwde mening. En die deel je graag en goed, zowel intern met je collega’s als extern met klanten.

Herkenbaar? Top. Dan gaan we nu naar de benefits.

Dit krijg je ervoor terug 

 • Een uitstekend marktconform salaris; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, ergonomische werkplek, reiskostenvergoeding, lunch en stevige laptop van de zaak. Voor eventuele trips buiten de deur hebben we een deelauto voor je klaar staan; 
 • Tijd, budget en ruimte om jezelf door te ontwikkelen;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin ruimte is voor eigen inbreng en iedereen gelijkwaardig aanspreekbaar is; 
 • Samen met zo’n 15 ambitieuze collega’s werk je als een echt team voor mooie, toonaangevende klanten. Verder lunchen we samen, volgen we wekelijkse sportlesjes met elkaar en sluiten we regelmatig de week af met een borrel. Ook bedenkt en plant onze officemanager Rachel regelmatig leuke uitjes.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) én vrij op je verjaardag;
 • Je werktijden & -plaats zijn (als je werk het toelaat) volledig flexibel in te richten! 
 • En natuurlijk: de allerleukste collega's!

Meer over werken bij eResults

Klinkt goed, laten we kennis maken! 

Ben jij de PPC Specialist die wij zoeken en kun je niet wachten om te starten? Vul dan snel het formulier in onderaan deze pagina. 

Op basis van je motivatiebrief en CV word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, met twee van onze marketingspecialisten. Zijn we beiden enthousiast en is er een klik? Dan komt er een vervolggesprek met onze grote bazen: Pier en Peter. Zij nemen je mee in de wereld van eResults. Als we allen enthousiast zijn, doen we je een aanbieding, waarbij we de belangrijkste voorwaarden hebben besproken om verrassingen te voorkomen. Wat ons betreft, kun je dan zo snel mogelijk aan de slag.

Acquisitie? Doen we niet aan. Graag geen belletjes van recruiters over deze vacature. 

Dit is jouw baan? 

Invullen dat formulier! Heb je nog vragen? Eerst even bellen waarderen we natuurlijk ook. Naar aanleiding van je sollicitatie hoor je binnen enkele werkdagen van ons. Denken wij net als jij dat je bij ons helemaal op je plek zit? Dan nodigen we je uit voor een aantal gesprekken en vragen we je een assessment te doen. Zo zorgen we dat je precies weet waar je aan begint en maximaliseren we de kans op een toptijd bij eResults! 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.