Solliciteer direct

Search Specialist

32-40 uur
IJsselstein
Per direct beschikbaar

Ben jij een Search Specialist en blink je uit in het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van de websites van onze klanten in zoekmachines? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een Search Specialist van wie SEO de tweede naam is.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan blink je uit in het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van een website in zoekmachines. Op zowel technisch gebied als on-page en off-page. Je bent een strategische denker die de SEO en content moeiteloos met elkaar verbindt voor de beste resultaten.

Bij eResults werk je in een team dat net zo gedreven is als jij om de digitale aanwezigheid te versterken en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen en overtreffen. Ben jij de Search Specialist die ons team naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij eigenlijk?

eResults is hét online marketingbureau voor gemotiveerde middelgrote tot grote organisaties, in de omgeving van Utrecht en wijde omstreken. Met gave campagnes en gedegen kennis van onlinezaken realiseren we duurzame groei voor onze klanten. We zijn niet van de snelle trucs en quick fixes. Wij zijn van duurzaam resultaat en langetermijnrelaties. Daarbij zijn we betrokken, to the point en altijd resultaatgericht.

Dat onze klanten dit kunnen waarderen blijkt wel uit onder meer een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 (70+ reviews op het onafhankelijke platform The Feedback Company), een 6e plek in de Fonk100 van 2021 (categorie mid-sized) en een top-3 plek in de Emerce100 van 2022.

Typisch eResults? We nemen ons werk serieus, maar onszelf niet altijd. ;-) Je komt te werken in een team van zo’n 15 ambitieuze professionals, verdeeld in verschillende disciplines als strategie, content & optimalisatie, design en development. De organisatie is plat, de cultuur is nuchter en er is alle ruimte voor humor. Kortom, we houden van mooie dingen maken, hard werken (en dan bedoelen we niet structureel overwerken, daar zijn we geen fan van) maar het moet vooral ook gezellig zijn met elkaar.

Wat ga je doen als Search Specialist?

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van zoekstrategieën (SEO & SEA) om de zichtbaarheid en ranking van onze klanten in zoekmachines te maximaliseren.
 • Je voert uitgebreid trefwoordonderzoek uit, optimaliseert websitecontent, en beheert betaalde zoekcampagnes om organische en betaalde zoekresultaten te optimaliseren.
 • Je werkt samen met onze content marketeers en webontwikkelaars om ervoor te zorgen dat alle digitale content super SEO-vriendelijk is
 • Je analyseert zoekprestaties en rapporteert regelmatig aan klanten en collega’s over trends, inzichten en optimalisatiemogelijkheden.

Dit zijn jouw skills

 • Je hebt diepgaande kennis van (en enthousiasme over) SEO-principes, algoritmen van zoekmachines, en PPC-management.
 • Je hebt ervaring met SEO- en PPC-tools zoals Google Analytics, Google Search Console, SEMrush, Ahrefs, en Google Ads.
 • Je bent analytische sterk en hebt het vermogen om data-gedreven beslissingen te nemen.
 • Je bent goed in het schrijven en redigeren van optimale SEO-content

Zo zit jij in elkaar

Skills zijn natuurlijk fantastisch, maar het helpt ook als je een beetje bij het team past. Even checken:

 • Je hebt een passie voor zoektechnologieën en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en updates in zoekmachines.
 • Je hebt oog voor detail met de capaciteit om meerdere projecten en campagnes efficiënt te beheren.
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat om complexe inzichten en strategieën duidelijk uit te leggen aan niet-technische klanten.
 • Je gaat altijd een stap verder, je bent altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om je zoekprestaties te verbeteren. Want waarom tevreden zijn met goed, als het ook beter kan?

Herkenbaar? Top. Dan gaan we nu naar de benefits.

Dit krijg je ervoor terug 

 • Een uitstekend marktconform salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, ergonomische werkplek, reiskostenvergoeding, lunch en een stevige laptop van de zaak. Voor eventuele trips buiten de deur hebben we een deelauto voor je klaarstaan.
 • Tijd, budget en ruimte om jezelf door te ontwikkelen.
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin ruimte is voor eigen inbreng en iedereen gelijkwaardig aanspreekbaar is.
 • Samen met zo’n 15 ambitieuze collega’s werk je als een echt team voor mooie, toonaangevende klanten. Verder lunchen we samen, volgen we wekelijkse sportlesjes met elkaar en sluiten we regelmatig de week af met een borrel. Ook bedenkt en plant onze officemanager Rachel regelmatig leuke uitjes.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) én vrij op je verjaardag.
 • Je werktijden & -plaats zijn (als je werk het toelaat) volledig flexibel in te richten.
 • En natuurlijk: de allerleukste collega's!

Meer over werken bij eResults

Klinkt goed, laten we kennis maken! 

Ben jij de Search Specialist die wij zoeken? Aarzel dan niet en vul hieronder je gegevens in. 

Afhankelijk van je motivatiebrief en je CV nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek (eventueel bellen we vooraf even). Dit gesprek is met twee van onze marketeers. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek met eResults grote bazen Pier en Peter, die je alles vertellen over eResults. Zijn we allemaal enthousiast? Dan doen je we je zo snel mogelijk een aanbod (in het gesprek hebben we het al globaal over je voorwaarden, zodat op dit moment geen verrassingen kunnen ontstaan) en kun je wat ons betreft zo snel mogelijk aan de slag!

Acquisitie? Doen we niet aan. Graag geen belletjes van recruiters over deze vacature. 

Dit is jouw baan? 

Invullen dat formulier! Heb je nog vragen? Eerst even bellen waarderen we natuurlijk ook. Naar aanleiding van je sollicitatie hoor je binnen enkele werkdagen van ons. Denken wij net als jij dat je bij ons helemaal op je plek zit? Dan nodigen we je uit voor een aantal gesprekken en vragen we je een assessment te doen. Zo zorgen we dat je precies weet waar je aan begint en maximaliseren we de kans op een toptijd bij eResults! 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.