eResults komt binnen op nummer 6 in de FONK100 (categorie mid-sized)!

Fonk 100 eResults team
3 min
24 nov. 2021
Nieuws

Blozende wangetjes krijgen we ervan: we zijn nummer 6 geworden in de FONK100*! Een fantastische score, zeker aangezien we dit jaar voor ’t eerst hebben meegedaan. We zijn supertrots op alle eResults collega’s dat we dit met elkaar hebben gefikst. En op onze klanten zélf natuurlijk, want zonder hen hadden we dit nooit bereikt.

Natuurlijk kwamen er knikkende knietjes en gezonde spanning bij kijken toen we ons FONK100-rapport overhandigd kregen. Maar gelukkig konden we al snel opgelucht ademhalen: met zulke cijfers kunnen we zéker thuiskomen!

Degelijke sparringpartner, met uitstekende inzet en service

Vooral over ons functioneren als sparringpartner, onze inzet en service zijn onze klanten uiterst positief. Samen met de categorie ‘in het algemeen (9,2)’ kwamen hier stuk voor stuk cijfers van boven de 9 (!) tevoorschijn. Een prestatie van formaat, al zeggen we het zelf. En een mooie bevestiging van onze nieuwverworven status als kwaliteitsbureau!

Overall score: 8,68

Met een gemiddelde score van maar liefs 8,68 zijn we uiterst content over hoe klanten onze prestaties hebben ervaren. Van administratieve afhandeling (8,8) en relatiebeheer (8,8), tot en met omgaan met briefings (8,6), nauwkeurigheid van werken (8,4), creativiteit (8,6), effectiviteit (8,6), proactiviteit (8,6), prijs-prestatie (8,6) en last but not least: functioneren als business accelerator (8,6). Oftewel: alles wat je van een verantwoordelijk en professioneel online marketingbureau mag verwachten. Toch mooi om te zien dat wat je éigenlijk al wist, bevestigd wordt door je klanten. 

Kan het nog een tandje sneller?

Het enige punt onder de 8 uit alle klantinterviews was de snelheid van werken (7,8). En dat is wel te verklaren, als we eerlijk zijn. We zijn van oudsher gewend om snel te leveren, en de laatste jaren is onze kwaliteit óók omhooggegaan (zie de rest van de cijfers hierboven). Je snapt het, die combinatie is ietwat lastig. En vanwege onze groei kijken er meer collega’s naar een website of campagne voordat die wordt opgeleverd, dus alles kost wat meer tijd. Leerpuntje hieruit: meer aandacht voor verwachtingsmanagement. Daar zijn we al mee bezig, maar het kan nog beter. Voortaan zullen we nóg duidelijker communiceren naar klanten wat ze precies wanneer kunnen verwachten. En wie weet staan we volgend jaar dan wel een paar plekjes hoger?

Op naar volgend jaar!

Kortom: we glimmen van trots met onze prachtige nummer 6-positie in de top der onlinemarketingtoppen! Deze FONK100-notering is ook nog es een prachtige aanvulling naast de Gazelle Awards van voorgaande jaren. Lekker bezig, al zeggen we zelf. Op naar een nog betere score volgend jaar!

*Positie 6 in de categorie mid-size tot 25 medewerkers. Overall (alle bureaus van alle groottes) staan we op plek 45.