eResults sleept eerste notering binnen in Emerce Top 100 2022

2 min
28 apr. 2022
Nieuws

Als je ons volgt wist je al dat we in 2021 uitgeroepen zijn tot nummer 6 in de FONK100 (categorie mid-sized) van onlinemarketingbureaus. En aangezien we toch zo lekker bezig waren, hebben we ons toen ook maar gelijk ingeschreven voor de Emerce top 100 2022. Dé kwaliteitsverkiezing voor marketingbureaus waarin we onszelf maar al te graag zien pronken tussen de mooie namen. En met uitstekend resultaat: we zijn genoteerd! En… ook nog eens op nummer 3*!

We zijn als nieuwkomer natuurlijk enorm trots! Dank aan al onze klanten en relaties voor de prachtige beoordelingen. En natuurlijk aan onze hardwerkende collega’s van eResults, voor de tomeloze inzet.

Wat betekent deze score?

De beoordeling van 5,5/7 is een weergave van het imago dat wij hebben onder beslissers in de branche: bedrijven op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Wat er is beoordeeld:

  • kennis/know-how
  • prijs-kwaliteitverhouding
  • betrouwbaarheid
  • flexibiliteit 

Ook de NPS (Net Promoter Score) werd meegenomen in de beoordeling: die geeft aan of een beoordelaar ons zou aanraden aan een vriend of familielid. Dit zegt dus iets over klanttevredenheid en loyaliteit.

Wat is de Emerce 100?

De Emerce100 is een publicatie van Emerce, een magazine dat al sinds 1998 succesvolle concepten en technologieën in de marketing, media en e-business signaleert. Het onderzoek vindt plaats onder lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De Emerce bestaat uit een aantal categorieën, waaronder Bureaus. *eResults valt op een gedeelde 3e plek in  de categorie ‘Digital Agency Full Service klein’. Met eigen ogen zien? Bekijk de lijst van 2022 hier.