Het verhaal achter onze nieuwe huisstijl en website

Resultaart blog nieuw logo en kleuren eResults
3 min
8 okt. 2021
Online marketing UX & Design

Hoe wij onze 'sparkle' nog beter naar voren brengen

eResults heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt: in medewerkers, bedrijfsvoering, maar ook in de diensten die we leveren. We waren zelfs zó lekker bezig, dat onze eigen website ondertussen lag te verschimmelen... Dat kon natuurlijk écht niet meer. De toon was te zakelijk en het miste die kenmerkende ‘sparkle’ die wij in real life wél hebben (ja, echt). Dus hoppa: de bezem erdoor! Want als digital marketing agency moeten we wel het goede voorbeeld geven.

Zo gezegd, zo gedaan: we beten ons vast in een gloednieuwe huisstijl met logo en website. Een site met veel kleur én beeld, die veel beter past bij wie we zijn! Met de vele foto’s van ons team is onze website een stuk persoonlijker. Weet je meteen met wie je samenwerkt. Wel zo fijn!

Logo: stapsgewijs groeien

Onze missie? Als full-service online marketingbureau gemotiveerde organisaties duurzaam laten groeien. Dat doen we door groot te denken, maar bij het begin te beginnen. We komen stapsgewijs tot groei met bijvoorbeeld kennisdeling en online-inspanningen. De onderste lijnen in ons logo laten die groei zien. We zijn graag partner voor onze klanten, voor de langere termijn. 

Als marketingbureau weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om visueel herkenbaar te zijn. Een logo in herkenbare en onderscheidende vorm draagt daar bij aan. Eentje die zich ook makkelijk op elke ondergrond en plek laat plaatsen. We plaatsten ons logo al op een waterfles, aan de muur, op T-shirts en op taarten. Op die manier kunnen we onze branding op zoveel mogelijk plekken en manieren uiten. 

Onze kleurrijke persoonlijkheid

 Met de kleuren in onze huisstijl en website laten we je zien wie we zijn. Wat onze waarden zijn. Komen ze:

Paars staat voor samenwerken. Wij weten als geen ander dat je in marketing succes mét elkaar maakt. En zit het even tegen? Ook dat mag gewoon gezegd worden. Fouten maken vinden we dan ook helemaal niet erg. Zolang we daar maar eerlijk over zijn. Zowel naar onszelf als naar onze klanten. Daar leren we van! Eerlijkheid én openheid, daar staat onze kleur groen voor. 

Voor onze klanten pakken we natuurlijk graag uitdagende projecten op. En we vinden het daarbij belangrijk dat onze klanten hier ook lol in hebben, minstens net zoveel als wijzelf. Niet alleen mooie dingen maken, maar óók plezier. En dat zie je terug in onze vrolijke kleur oranje

Als online gekkies willen we het liefst elke dag nog een beetje beter worden in ons vak. En ondertussen: nuchter adviseren met verstand van zaken. Voor ons staat blauw dan ook voor vakmanschap. Wat we ook voor je doen: we nemen altijd vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid. Hierbij denken wij vooral in rollen en niét in hiërarchie. Dat laten we zien met de kleur rood.  

Ontdek meer over onze kleurrijke persoonlijkheid

Past jouw huisstijl bij je bedrijfsidentiteit?

Wil jij ook een huisstijl die laat zien waar jouw bedrijf voor staat? Of een logo dat herkenbaarheid uitstraalt? We helpen je graag bij het ontwikkelen van een logo, website en/of huisstijl passend bij jouw merkidentiteit!