Maak kennis met onze content marketeer Merel

2 min
7 sep. 2022
Nieuws

Hoera we hebben ook weer een nieuwe content marketeer in ons team. Dit is Merel van Breukelen. Zij komt als junior creator ons team versterken en heeft er zin in: 

Hoi Merel, nou je voelt hem al aankomen; hoe oud ben je, waar kom je vandaan en waar woon je nu?

‘Ik ben 26 jaar, ik kom uit IJsselstein maar woon nu met mijn vriend in Bergen-Belsen in Duitsland.’

Duitsland? Hoe kom je daar nou terecht? En ook niet onbelangrijk; hoe ga je dat met werk doen?

‘Mijn vriend is daar vanuit de landmacht gestationeerd voor drie jaar. En wij vonden een relatie op afstand niet zo’n leuk idee vandaar dat ik met hem mee ben. Wat werk betreft voorzie ik geen problemen. Op afstand werken is steeds meer gemeengoed en ééns per maand ben ik toch nog bij mijn ouders in IJsselstein dus kom ik dan ook naar kantoor een paar dagen.’

Gezellig Merel. En waarom was je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hoe ben je bij eResults uitgekomen?’

Voordat ik bij jullie terecht kwam was ik werkzaam als algemeen marketeer bij een bedrijf waar ik tijdens mijn studie ben gaan werken. Ik ben in de zomer van '21 afgestudeerd aan de HvA na de vier jarige opleiding Creative Business. Op een gegeven moment was ik ‘toe aan een nieuwe uitdaging’ zoals ze dat zo mooi zeggen. Toen vond ik jullie oproep voor een content marketeer op LinkedIn en deze functie sprak mij aan omdat ik graag wil groeien binnen het vak.’

Dat klinkt goed. Heb je daarbij nog specifieke ambities?

‘Ik wil mij graag specialiseren naar een bepaalde richting, welke moet ik nog even proefondervindelijk achter komen.’

Daar is alle tijd en ruimte voor hoor. We wensen je veel werkplezier alvast. Maar het leven bestaat niet uit werken alleen. Daarom tot slot de niet onbelangrijke vraag; wat doe je graag in je vrije tijd? 

‘Ik wil proberen om beter te worden in het koken. Ik haal daarvoor graag inspiratie uit YouTube filmpjes, Pinterest, Insta en TikTok. Daarnaast ben ik begonnen met hardlopen en touwtje springen om lekker in conditie te blijven. Ook wil ik mijn sociale leven in Duitsland wat verder uitbreiden en volg daarom een DuoLingo cursus Duits. 

Sehr Gut Merel. Wir wünschen dir viel Spaß bei uns!