Maak kennis met onze nieuwe content marketeer Romy!

2 min
9 apr. 2024
Nieuws

Hoi Romy! We zijn benieuwd: kun je ons wat meer vertellen over wie je bent?  

‘Natuurlijk! Ik ben 25 jaar en eigenlijk gek op alles wat met creativiteit te maken heeft. In 2018 studeerde ik af als grafisch vormgever aan het Nimeto in Utrecht. Sinds 2022 heb ik ook een bachelor communicatie in de pocket. En nu, na twee eerdere banen in de marketingwereld, ben ik dus bij eResults terecht gekomen.’

Je hebt dus al wat ervaring in het marketingvak. Wat heb je daarvan geleerd? En hielp dat je ook in je zoektocht naar deze baan? 

‘Absoluut. Ik heb van zowel mijn opleidingen als mijn praktijkervaring geleerd dat mijn hart sneller gaat kloppen van copy en content. En vooral wanneer ik de teugels een beetje mag laten vieren. Dat betekent dat ruimte voor creativiteit en vrijheid key zijn voor mij.’

Sprak dat je ook aan in ons bedrijf? 

‘Ja, heel erg. Contentmarketing kun je op zoveel manieren bekijken dat je het voor praktisch iedere organisatie kunt oppakken. Dat merkte ik ook echt tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job. Maar bij de vacature van eResults vielen me daarnaast ook die extra’s op, waar ik zoveel waarde aan hecht: vrijheid, creativiteit, maar ook veel verantwoordelijkheid.’

Klinkt als een goede match! En wat hoop je hier nog te kunnen leren? 

‘Ik wil heel graag mijn interviewskills optimaliseren en mijn kennis over SEO bijspijkeren. Beide zijn tijdens mijn opleidingen vaak voorbijgekomen, maar het bleef vaak bij de basis. Ik heb het gevoel dat ik in deze functie een goede kans heb gevonden om daar eens een flinke verdiepingsslag in te slaan.’ 

Tof! En, aangezien het leven niet alleen uit werk bestaat, waar houd je je naast het werken als content marketeer nog meer mee bezig? 

‘Naast dit werk ben ik druk bezig met het afronden van een opleiding tot interieurstylist. Daarnaast bezoek ik graag kringloopwinkels voor echte vintage parels om mijn kleurrijke huisje mee te verrijken. Ook schilder ik veel, doe ik graag een drankje en dansje in de stad én ben ik dol op (uitgebreid!) koken voor vrienden/familie. Creativiteit en gezelligheid staan bij mij op nummer 1!’ 

En laten die twee dingen nou ook een grote rol spelen op de werkvloer bij eResults. Romy, we hopen dat deze nieuwe uitdaging helemaal bij je past. We wensen je veel werkplezier!