Maak kennis met onze nieuwe online marketeer Jan!

3 min
2 mrt. 2023
Nieuws

Het eResults team groeit vrolijk verder. Tegenwoordig halen we onze collega's ook van ver. Maak kennis met onze nieuwe online marketeer Jan. Na vele omzwervingen bij ons op de juiste plek. 'De taal is de toegang tot de cultuur'.

Hallo Jan! We weten dat je 27 jaar bent en geboren in Duitsland. Allereerst dan ook: welkom bij eResults. We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Welke beslissingen in het leven brachten jou op het pad van eResults?

‘Ik heb heel wat verkennende stappen gemaakt voor ik bij jullie terecht kwam hoor. Om te beginnen natuurlijk een studie. Dat was International Business and Management aan de  Fontys Hogeschool in Venlo.  Hierbij hoorde een jaar stage in het buitenland en ik besloot deze in Mexico te doorlopen.’

Zo Mexico, dat is een eind weg! Heb je iets met reizen? 

‘Dat kun je wel zeggen. Het beviel mij daar zo goed dat ik er nog maar een jaar aan vast hebt geplakt. Hiervoor heb ik mijn studie even on hold gezet. Want studeren en werken kan altijd nog, zo redeneerde ik.’

Gewaagde keuze hoor Jan. En hoe ben je weer op Hollandse bodem beland? 

‘Uiteindelijk wilde ik mijn studie toch wel afmaken uiteraard. Dat heb ik dan ook gedaan, met nog een korte stage in Catalonië in Spanje. Daarna ben ik dan aan het werk gegaan bij een bedrijf uit ‘s Gravezande, het Westland van Nederland. Royal Brinkman. Een toeleverancier, installateur en adviseurvoor de tuinbouwbranche. Daar was ik verantwoordelijk voor SEO en SEA taken, event driven emailcampagnes en webshopondersteuning in zowel het Duits als, af en toe, het Spaans. Dat heb ik twee jaar gedaan maar de internationale avonturendrang begon toch weer te kriebelen.’

Aha, ben je toen weer vertrokken richting warmer oorden? 

‘Haha nee dit keer wilde ik wat gaan doen met mijn taalgevoel. Ik spreek (sommige meer sommige minder) zo’m 9 talen dus het leek me een goed idee om leraar Spaans en Duits te worden. Hiervoor volgde ik weer een studie aan de Hogeschool van Utrecht. Helaas bleek de liefde voor taal niet zo denderend aan te slaan bij de doelgroep: middelbare scholieren. Daarop besloot ik terug te keren op het pad van de online marketing en zo ben ik bij jullie terecht gekomen.’

Wij zijn blij met jou als nieuwe collega Jan. Wat hoop je bij ons te gaan bereiken?

Bij jullie wil ik mij graag door ontwikkelen tot een volwaardige online marketeer en wie weet strakjes beginnen aan een master (online) marketing management

Dat zou inderdaad een mooie stap zijn op jouw bijzondere (levens)pad met vele bochten. Wij zijn dan ook benieuwd: waar voel je je nu het meest ‘thuis’ en wat doe je daar ter ontspanning?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te fietsen dus als het weer mooier wordt kunnen jullie mij op de fiets verwachten. Voorlopig houd ik het in de winter echter liever op mijn spinningfiets die thuis staat!’ Welk huis dat is wordt nog even spannend. Per augustus moet ik een nieuwe woning gevonden hebben. Het liefst natuurlijk in de omgeving rond IJsselstein, Nieuwegein of Utrecht. Dus als iemand nog iets voor een hardwerkende marketeer weet… ik hou me graag aanbevolen!

Nou mensen jullie horen het: ken of ben je iemand die deze avontuurlijke jongeman een leuk huisje kan bieden, schroom niet om contact met hem op te nemen via jan@eresults.nl.

Veel succes en werkplezier bij ons gewenst Jan. Hopen dat het allemaal uitpakt zoals je hoopt!