Maak kennis met onze nieuwe online marketeer Louise

3 min
10 feb. 2023
Nieuws

Het eResults team blijft zich verder ontwikkelen én daar hoort groei bij. Sinds begin 2023 mogen wij dan ook Louise Zwanenburg tot ons team rekenen. 

Hallo Louise en welkom bij eResults. Je naam weten we al maar vertel ons nog eens iets meer over jezelf. 

‘Hallo allemaal. Ik ben 32 jaar, al bijna vier jaar getrouwd met Yorick, en de moeder van Noëlle van drie en Naomi van tien maanden. Met het gezin wonen we in Harmelen maar zelf kom ik uit de buurt van Leerdam.’

Dat lijkt ons een gezellig druk gezinsleven. Welke stappen hebben jou op het pad van online marketeer gebracht? 

‘Na een studie communicatie management aan de hogeschool van Utrecht ben ik afgestudeerd op de richting commerciële communicatie. Mijn afstudeeropdracht heb ik bij de offline marketingafdeling van Expert afgerond. Na die stageperiode kreeg ik de kans om aan de slag te gaan met onder andere e-commerce en andere online marketingactiviteiten. Mijn marketingstage daar duurde al met al zeven maanden en daarna ben ik nog vier maanden aan de slag gegaan als medewerker marketing en communicatie (offline). Het was heel fijn dat ik daarna mocht doorgroeien naar een functie als medewerker commerciële- en online marketing. Dat heb ik ruim vijf jaar met veel plezier gedaan. In die tijd heb ik een heel divers pakket aan ervaringen opgedaan. Onder andere door website content te creëren, mailings op te zetten, en de social media dynamischer in te richten. Ik merkte toen al snel dat de afwisseling en het snelle schakelen in de online marketing goed bij mij pasten.’

Wat leuk dat je daar zo in de praktijk achter kon komen Louise. Wat zijn projecten die je extra leuk vond om te doen? 

‘Ik heb bijvoorbeeld voor een bepaalde merk/productpagina een hele introductiepagina op de website op mogen zetten, inclusief de bijbehorende mailing en overige marketing. Dat was een ontzettend leuke uitdaging. Later heb ik ook nog een emailmarketing-systeem voor Expert op maat laten maken door samen met een collega de ontwikkeling van custom templates te begeleiden. Dat is ook wel iets waar ik trots op ben.’ 

En terecht hoor. Kon je met deze stoere ervaringen nog verder ‘de markt’ op?  

‘Zeker. Uiteindelijk ben ik als online marketeer bij Landré aan de slag gegaan. Dat is een bedrijf dat metaalbewerkingsmachines levert en onderhoudt voor de maakindustrie. In de vier jaar dat ik daar gewerkt heb was ik van A tot Z verantwoordelijk voor het hele online marketingpakket. Van strategie, tot doelgroep analyse tot uitvoering.’

Dat klinkt als een zeer compleet takenpakket. Fijn dat je dat bij eResults komt inzetten. Op welke gebieden wil je je nog ontwikkelen? 

Ik wil heel graag meer leren over SEA, SEO en emailmarketing en heb het gevoel dat dit bij eResults heel goed mogelijk is omdat ik bij jullie in een allround team kom te werken. Het lijkt me daarnaast een mooie uitdaging om me verder te verdiepen in het onderhouden van diverse klantcontacten en communicatie. Uiteindelijk wil ik mij daarmee tot een sterke senior online marketeer ontwikkelen. 

Dan is eResults voor jou vast en zeker ‘the place to be’ Louise. Blijft er naast je drukke gezinsleven en mooie ambities nog tijd over voor hobby’s en andere manieren om even lekker te ontspannen? 

Het is inderdaad een breed pakket zo, maar als ik tijd overhoud vind ik het heerlijk om te koken, of te puzzelen maar ik ga ook graag met mijn man of vrienden een weekendje weg. 


Heel goed van je! Ook je nieuwe collega’s houden van lekker eten dus wie weet zetten we je kookkunsten nog eens om in een win-win situatie!