Ontmoet onze nieuwe office manager Rachel!

2 min
14 aug. 2022
Nieuws

Een goedlopend kantoor kan niet zonder daadkrachtige office manager. Sinds enkele weken mogen wij gelukkig Rachel van Griensven in die hoedanigheid bij ons welkom heten. 

Begin bij het begin Rachel; hoe oud ben je, waar woon je etc.

Mijn volledige naam is Rachel van Griensven, ik ben geboren op 2 februari 1993 en ik woon in Nieuwegein samen met mijn dochter (Eva) en poes (Dushi). Meestal kom ik met mijn kleine paarse auto naar kantoor maar soms pak ik ook de elektrische fiets. 

Goed om te horen! Hoe ben je uiteindelijk in het vak van office manager gerold?

Ik heb een MBO studie hotelschool in Amersfoort gedaan, en daarna in twee jaar een degree in event management behaald. Mijn eerste werkervaring deed ik op in de hotelbranche in de organisatie van events en sales. Dit houdt in dat je kamers, tourbussen, congressen en dergelijke verkoopt. Daarna ben ik een tijd werkzaam geweest als front office manager. Dat was hartstikke leuk en gezellig en heb ik ongeveer één jaar gedaan. Vanuit de hotelbranche heb ik de overstap gemaakt naar office management voor een bedrijf in Nieuwegein.

En hoe ben je daarna op het pad van eResults terecht gekomen?

Na drie jaar kon ik wel wat extra motivatie in de vorm van een nieuwe uitdaging gebruiken. Bovendien wilde ik minder uren en dichterbij mijn woonplaats gaan werken. Zo kwam mij de vacature van eResults onder ogen. De vibe van het bedrijf sprak mij meteen aan; lekker informeel daadkrachtig. 

Nou wij zijn blij met je komst Rachel. Wat doe je als je van ons verlost bent? Met andere woorden; wat zijn je hobby’s? 

Ik ben enkele maanden geleden begonnen met een fit-project dat een hele lifestyle-switch inhoudt. Daarvoor probeer ik drie keer per week te trainen (bij De Loods in Nieuwegein). Verder ga ik graag uit eten in de betere restaurants, ben ik een whisky liefhebber, luister ik graag naar reggae muziek en probeer ik elk jaar minimaal één grote reis te maken.