Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil jij meer omzet, meer bezoekers naar je website of dat mensen jouw app downloaden? Dit kan je bereiken met zoekmachine adverteren. Met een goede SEA campagne ben jij in een klap zichtbaar op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Heb jij een SEA bureau in Utrecht nodig om je hierbij te ondersteunen of wil je het helemaal uit handen geven? De SEA enthousiastelingen bij eResults kunnen je hier zeker mee helpen.

Direct zichtbaar zijn wanneer je doelgroep zoekt naar jouw aanbod. Met als bonus: een schat aan data over hun zoekgedrag. 

Emy - SEA-expert bij eResults

Altijd zichtbaar bij jouw doelgroep wanneer jij wil
De mogelijkheden van online adverteren zijn groot
Bereik jouw doelstellingen met behulp van zoekmachine adverteren

Krijg meer verkeer op je website met zoekmachine adverteren

Met SEA (zoekmachine adverteren) kunnen wij ervoor zorgen dat jouw advertenties als eerste getoond worden in de zoekmachines voor het keyword waarop jij gevonden wilt worden. Je betaalt per klik en kan zelf bepalen hoe veel je maximaal op keywords die relevant zijn voor jouw website wilt bieden. Jij krijgt nieuwe bezoekers naar je website, zolang je hiervoor blijft betalen.

Met SEA betaal je dus voor zichtbaarheid. Het fijne is dat je direct resultaat ziet. Dit kan bij SEO (zoekmachine optimalisatie), de organische manier, weken en soms wel maanden duren. Het beste blijft een combinatie van beide tactieken.

Zichtbaar zijn met SEA en kliks op je advertentie krijgen is pas stap één. Wij kijken of jij wel de juiste mensen bereikt met jouw advertenties en of je budget optimaal wordt besteed. Het bereiken van de juiste mensen en een rendabel advertentiebudget. Laat dat maar aan onze SEA-specialisten over.

Scoor met een SEA bureau in Utrecht

Wat wil jij bereiken met jou online advertenties? Is dat meer omzet, meer leads of meer website bezoekers? Wij houden het doel dat jij hebt voor ogen voordat we beginnen met het bouwen van je advertenties. Of dit doel nou is dat je wilt dat mensen je organisatie bellen of een app downloaden. Waarom houden we hier rekening mee? Verschillende klanten hebben verschillende behoeftes en zijn niet allemaal te vinden op dezelfde kanalen. Dit gaan wij eerst achterhalen voordat we beginnen met geld uitgeven. Wij spelen in op de behoeftes van je klanten en houden je doelen erbij. Zo zetten wij SEA optimaal in.

Mike werkt aan zoekmachine adverteren
Tom bekijkt de resultaten van SEA

Goede SEA campagnes, stap voor stap

Wij beginnen niet zomaar met het aanzetten van campagnes. Samen met jou bepalen we een strategie. Zo zorgen we dat de juiste advertenties op de juiste plekken worden getoond. Als jij tevreden bent gaan we over op implementeren, we gaan de juiste advertenties aanzetten om zo jouw doelgroep te bereiken. 

Hierna is het zeker nog niet klaar, om jouw campagne zo rendabel mogelijk te maken blijven we deze optimaliseren en analyseren. Misschien ontdekken we zelfs nog nieuwe kansen in de resultaten. En last but not least delen we deze resultaten natuurlijk met jou. We evalueren samen de lopende campagnes en je hebt te allen tijde toegang tot een realtime dashboard. 

Als SEA bureau in Utrecht weten we dat er veel mogelijkheden zijn in de wereld van online adverteren. De grootste speler is Google. Maar wij adverteren ook via de zoekmachine van Microsoft. ‘Hoe komen mijn advertenties eruit te zien?’, vraag je jezelf misschien af. Dat ligt aan het doel van de advertentie en het soort. Wij gebruiken: 

  • Google Search
  • Display advertising
  • Google Shopping
  • Google Video
  • Microsoft Advertising
  • Remarketing

Wat kun je van ons verwachten bij online adverteren?

Gaan wij voor jou aan de slag met SEA? Dan zijn dit de stappen die wij doorlopen om jou campagnes succesvol te maken:

Begin met adverteren samen met een SEA bureau in Utrecht

Zijn wij het SEA bureau in Utrecht dat je online advertenties mag gaan opzetten? Wij doen het graag samen met jou. Je hebt altijd contact met de online marketeer die jouw campagnes beheert. Is wel net zo makkelijk. Meer weten over wat je op SEA gebied kunt bereiken? Neem contact met ons op!

Deze klanten gingen je voor

We hebben inmiddels al aardig wat bedrijven [moet nog een realistisch getal ingevuld worden] geholpen met zoekmachine adverteren. Ben jij benieuwd naar de resultaten die we met hen hebben behaald? Bekijk dan onze succesverhalen!

eResults_Pier_en_Peter
Elke bedenkt een zoekmachine advertentie

Weten wat SEA jou oplevert?

Onze SEA-specialisten staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Met effectieve zoekmachine advertenties werken we stap voor stap aan jouw online succes!

Een keertje sparren? Kom gerust koffie drinken, we horen graag wat je van plan bent.

Omdat je online marketing op diverse niveaus kunt insteken, is het - om je zo goed mogelijk te adviseren - handig een indicatie te hebben van je maandbudget. Om onze onderscheidende marketingmethode optimaal tot z'n recht te laten komen werken we met maandbudgetten vanaf 2.500 Euro.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.