Solliciteer direct

Performance Marketeer

32-40 uur
IJsselstein
Per direct beschikbaar

Ben jij de Performance Marketeer van onze dromen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ervaren Performance Marketeer die zich thuis voelt in de dynamische omgevingen van SEO, SEA, Display & Social Ads, CRO en Marketing Automation.

Je bent niet alleen bedreven in het genereren van kwalitatieve traffic naar de websites van onze klanten, maar blink je ook uit in het analyseren en optimaliseren van bijvoorbeeld digitale campagnes. Je bent een strategische denker die zich als een vis in het water voelt als die met data bezig is en altijd bezig is met de volgende optimalisatie.

Bij eResults werk je in een team dat net zo gedreven is als jij om de digitale aanwezigheid te versterken en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen en overtreffen. Ben jij de Performance Marketeer die ons team naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij eigenlijk?

eResults is hét online marketingbureau voor gemotiveerde middelgrote tot grote organisaties, in de omgeving van Utrecht en wijde omstreken. Met gave campagnes en gedegen kennis van onlinezaken realiseren we duurzame groei voor onze klanten. We zijn niet van de snelle trucs en quick fixes. Wij zijn van duurzaam resultaat en langetermijnrelaties. Daarbij zijn we betrokken, to the point en altijd resultaatgericht.

Dat onze klanten dit kunnen waarderen blijkt wel uit onder meer een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 (70+ reviews op het onafhankelijke platform The Feedback Company), een 6e plek in de Fonk100 van 2021 (categorie mid-sized) en een top-3 plek in de Emerce100 van 2022.

Typisch eResults? We nemen ons werk serieus, maar onszelf niet altijd. ;-) Je komt te werken in een team van zo’n 15 ambitieuze professionals, verdeeld in verschillende disciplines als strategie, content & optimalisatie, design en development. De organisatie is plat, de cultuur is nuchter en er is alle ruimte voor humor. Kortom, we houden van mooie dingen maken, hard werken (en dan bedoelen we niet structureel overwerken, daar zijn we geen fan van) maar het moet vooral ook gezellig zijn met elkaar.

Wat ga je doen als Performance Marketeer?

 • Je gaat aan de slag met het opzetten en optimaliseren van performance campagnes (voor zowel SEA als Display en Social advertising). Uiteraard altijd met als doel het ROI van onze klanten te maximaliseren.
 • Je analyseert prestatiegegevens en vertaalt die messcherpe strategieën die actief bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s binnen diverse klantteams
 • Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in performance marketing en past deze kennis toe om continu voorop te blijven.

Dit krijg je ervoor terug

 • Ontvang het salaris dat je verdient, altijd marktconform.
 • Profiteer van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, reis- en thuiswerkvergoedingen, en een collectieve zorgverzekering.
 • Geniet van 25 vakantiedagen op fulltime basis, plus een extra vrije dag op je verjaardag.
 • Je werktijden & -plaats zijn volledig flexibel in te richten.
 • Wij zetten ons in voor jouw professionele groei door tijd en budget vrij te maken voor coaching en ontwikkeling.
 • Voor je zakelijke ritten staat onze sportieve deelauto altijd voor je klaar.
 • Blijf vitaal met onze wekelijkse workouts geleid door een professionele trainer.
 • Geniet van heerlijke lunches, gezellige borrels en culinaire diners.
 • Neem deel aan diverse teamactiviteiten, zowel binnen als buiten de landsgrenzen.
 • Word onderdeel van ons gedreven team en maak kennis met de allerleukste collega's en hun huisdieren! 

Dit zijn jouw skills

 • Je bent analytisch sterk. Uit iedere berg data weet jij precies het juiste te pikken om tot een ijzersterke optimalisatiestrategie te komen. Om dit effectief te kunnen doen ben je goed bekend met performance-analysetools als Google Analytics, SEMrush, en Facebook Insights.
 • Natuurlijk heb je volop ervaring met het beheer van PPC-campagnes (Google Ads, Bing Ads) en socialmedia-advertentieplatformen (in ieder geval Facebook, Instagram en LinkedIn). Jij weet precies hoe je innovatieve campagnes draait die resoneren met de doelgroep.
 • Je kunt alles vertellen over conversieoptimalisatie en hebt scherp wat je op dit vlak kunt doen om de gebruikerservaring en prestaties van je campagnes te optimaliseren.

Zo zit jij in elkaar

Skills zijn natuurlijk fantastisch, maar het helpt ook als je een beetje bij het team past. Even checken:

 • Goed is niet goed genoeg. Je zoekt proactief naar nieuwe kansen voor verbetering en groei. Want als alles kabbelt, begint het bij jou te kriebelen.
 • Je beschikt over uitstekende projectmanagementvaardigheden met de capaciteit om meerdere projecten van verschillende klanten tegelijkertijd te beheren.
 • Je bent een teamspeler met een onderbouwde mening. En die deel je graag en goed, zowel intern met je collega’s als extern met klanten.
 • De enige constante is groei, toch? Je bent dan ook als geen ander flexibel en weet je aan te passen aan een snel veranderende omgeving.

 

Meer over werken bij eResults

Klinkt goed, laten we kennis maken! 

We beoordelen je sollicitatie op basis van je CV, waarna je mogelijk wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek met twee van onze marketingspecialisten. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek met Pier en Peter, de grote bazen achter eResults. Zij vertellen je over het bedrijf en onze cultuur. Voel jij je nog steeds thuis bij ons? Dan doen we je een passend aanbod, waarbij we eerder al de grote lijnen hebben besproken om verrassingen te voorkomen. Wat ons betreft, kun je dan zo snel mogelijk aan de slag.

Acquisitie? Doen we niet aan. Graag geen belletjes van recruiters over deze vacature. 

Dit is jouw baan? 

Invullen dat formulier! Heb je nog vragen? Eerst even bellen waarderen we natuurlijk ook. Naar aanleiding van je sollicitatie hoor je binnen enkele werkdagen van ons. Denken wij net als jij dat je bij ons helemaal op je plek zit? Dan nodigen we je uit voor een aantal gesprekken en vragen we je een assessment te doen. Zo zorgen we dat je precies weet waar je aan begint en maximaliseren we de kans op een toptijd bij eResults! 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.