eResults gaat lekker in de FONK150 lijst 2022

2 min
20 dec. 2022
Nieuws

Inzet en service: 9+
Relatiebeheer: 10- 
Administratieve afhandelingen: 9+  
Algemene tevredenheid: 10-

“Wat zijn dit voor cijfers” vraag je? Dit … zijn onze resultaten uit het ‘rapport’ van de FONK150. Het best wel serieuze klanttevredenheidsonderzoek dat elk jaar uitgevoerd wordt door marktonderzoekbureau Multiscope. Dit jaar is de tweede keer dat we hieraan meedoen. De uitslag van vorig jaar was al top en op de scores waar we vorig jaar nog wat verbeterpuntjes zagen hebben we mooi in kunnen lopen. Het resultaat: dit jaar zijn we op álle deelcijfers met een 8+ geëindigd.  

Van FONK100 naar FONK150

“Welke bureaus hebben de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland?” “Hoe scoren bureaus op onder andere creativiteit en effectiviteit en hoe goed doen ze het voor hun opdrachtgevers als business accelerator?” Het zijn enkele criteria die voorbij komen in het grote Bureau Klanttevredenheidsonderzoek. Het onderzoek vond tot en met vorig jaar nog plaats onder ‘slechts’ 100 bureaus. Dat aantal is dit jaar uitgebreid naar 150, waarbij je met een gemiddelde klanttevredenheid onder de 8, niet eens in aanmerking komt. Best wel een ‘big deal’ dus, en tevens de reden dat we dit even schaamteloos met je willen delen.  

We blijven er heel gewoon onder

Dit smaakt natuurlijk naar meer dus we gaan volgend jaar zeker weer ons best doen voor deze lijst. Nu gaan we even heerlijk genieten van deze fijne score, en dan weer door. Gewoon, met onze beide benen op de grond.  

Mogelijk gaan deze je ook helpen