eResults voor het tweede jaar op rij de FD Gazellen Award!

eResults wint prijs FD Gazelle 2020
2 min
2 nov. 2020
Nieuws

Hoppa! Trots zijn we op onszelf! Voor het tweede jaar op rij hebben we de FD Gazellen Award in de wacht gesleept. Deze award wordt jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst gezond groeiende bedrijven van Nederland. Onder de criteria vallen onder andere een ononderbroken omzetgroei en de winstgevendheid. Ook de groei van het aantal medewerkers weegt mee in de toekenning.

Interessante tijden

“Het winnen van de FD Gazellen Award 2020 is een prachtig teken van waardering voor eResults”, aldus Pier van der Kraan, commercieel directeur. “Zeker in dit toch wel turbulente ‘coronajaar’ een mooie opsteker. Onze klanten beseffen daarnaast dat hun online zichtbaarheid juist nú belangrijker is dan ooit. Natuurlijk helpen wij hen hier graag bij, wat zorgt voor interessante nieuwe projecten." 

Van jonge speler naar professioneel bureau

eResults heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen in omzet en aantal medewerkers, maar ook in bedrijfsvoering en kwaliteit van de dienstverlening. “We zijn de afgelopen jaren van een relatief jonge speler doorgegroeid naar een professioneel, toonaangevend bureau, waar mensen werken met passie voor hun vak. Dagelijks zetten zij zich in om voor klanten maximale resultaten te behalen. Dit doen we met plezier en de drive om onszelf continu te verbeteren. De FD Gazellen Award 2020 is een erkenning voor ieders inzet en prestaties!"

Contact

Wil jij ook werken aan de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, maar heb je hier hulp bij nodig? Neem contact op met een van onze specialisten. Samen kijken we naar wat nodig is om jouw bedrijf online maximaal te profileren.

Mogelijk gaan deze je ook helpen