Onze nieuwe collega: Mike Berckmans

Door: Mike Berckmans
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Vorig jaar ben ik als Interactief Vormgever afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Utrecht, maar eigenlijk ben ik al vanaf jongs af aan bezig met het bouwen van websites. Ik vind het erg leuk dat ik met mijn creativiteit een mooi product kan neerzetten. Het is erg belangrijk dat een website er goed uit ziet, maar gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit zijn nog veel belangrijker. Het is de bedoeling dat het voor de gebruiker duidelijk is wat op een website is te vinden en geactiveerd word om verder te klikken.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en deze in een volgend project te gebruiken. Zo heb ik mij de laatste jaren vooral gericht op het gebruik van Responsive Web Design (RWD). Waar dit vroeger niet van belang was, is het nu de standaard.

Het is voor bedrijven dan ook een goede zet om een responsive website te (laten) ontwikkelen. Met de opkomst van de mobiele apparaten met afwijkende schermformaten is het belangrijk dat de gebruiker te allen tijde een geoptimaliseerde website op zijn scherm ziet.

Bij eResults zal ik mijn kennis en kunde inzetten om goede websites te maken, die volgens de laatste maatstaven gemaakt zijn. Ik heb het goed naar mijn zin en binnenkort gaan de eerste websites waar ik aan gewerkt heb al live.

Ik kijk er naar uit om ook uw website te ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,

Mike Berckmans.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief