Het heeft onze ontwikkelaar Niels wat slapeloze nachten gekost, maar Bulletin is bijna klaar. Dit wordt het nieuwe programma waarmee onze klanten hun nieuwsbrieven kunnen versturen. Vandaag is het tijd voor een sneak preview.

Sneller, beter en betrouwbaarder

Wat er zo goed is aan Bulletin? Het is sneller, werkt beter en betrouwbaarder. De snelheid van het verzenden is bijvoorbeeld hoger, waardoor je nieuwsbrief eerder naar die 2000 contacten is verstuurd. Daarnaast importeer je die contacten nu ook gemakkelijk zelf, zodat je altijd mensen toe kan voegen aan je mailing lijst. Zodra je jouw nieuwsbrief hebt verzonden, zie je met Bulletin ook in één oogopslag hoeveel mensen deze hebben geopend, en hoe vaak er op welke linkjes is geklikt.

En eigenlijk nog het belangrijkste: Bulletin werkt betrouwbaarder. De architectuur is stabieler, waardoor er minder snel storingen ontstaan. En mocht er eens een storing zijn tijdens het verzenden van een nieuwsbrief, dan pakt Bulletin automatisch de draad weer op waar ‘ie was gebleven. Deze architectuur zorgt er ook nog eens voor dat we in de toekomst sneller nieuwe features in kunnen bouwen.

‘Een eenvoudige en vloeiende interface’

Niels heeft vanaf half januari aan Bulletin gebouwd, en nu is het bijna af. De grootste uitdaging zat ‘m in de importeerfunctie. “Je kunt nu alle bestandsformaten importeren, zelfs een ruwe Excel sheet.” Maar ervoor zorgen dat het versturen van de nieuwsbrieven betrouwbaarder werd, was ook een pittige klus.

Waar hij – nu de eindstreep in zicht is – het meest trots op is? “Het systeem werkt gewoon heel fijn. Ik vind het zelf leuk om dingen aan te klikken, gewoon openen en sluiten.” Tsja, als dat geen teken is dat het systeem goed werkt, weten wij het ook niet meer.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Dus laten we bij deze – een tikkeltje trots – Bulletin zien!

Het importeren van abonnees is een stuk gemakkelijker geworden. Dat doe je nu eenvoudig zelf met de 'Importeer' button. 

Importeren van contacten


Ook segmenten beheren is nu overzichtelijk en snel te doen. 

Segmenten beheren

En zodra je nieuwsbrief is verzonden, houd je goed overzicht van de resultaten. 

Sneak preview van bulletin

 

Wanneer kan ik Bulletin gebruiken?

We gaan eerst nog even goed testen en de applicatie verder afmaken. Tot aan de zomer zullen we Bulletin dan gefaseerd gaan uitrollen. Wij nemen vanzelf contact met je op wanneer het zover is. 

Heb jij nog verzoekjes voor features of vragen? Laat het ons weten!

Vragen naar aanleiding van dit blog of wil je hierover doorpraten?
Bel mij op 030 242 0931
Altijd op de hoogte blijven van onze laatste blogs?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief