Waar gaat het heen met internet (en eResults)?

Door: Pier van der Kraan
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 2 minuten

Internet verandert continue. En vrij snel ook. Waar 5 jaar geleden alleen geeks wisten wat een tablet was, is de kans groot dat je er inmiddels zelf één door het huis hebt slingeren. 5 jaar geleden stond mobiel internetten nog in de kinderschoenen, inmiddels wordt er meer vanaf smartphones geïnternet dan vanaf desktops.

Je online kansen benutten

Al die veranderingen hebben ook consequenties voor de manier waarop je als bedrijf jezelf op internet kunt en moet presenteren; waar kansen liggen, maar ook wat je moet doen om niet achterop te raken.

Internet is uitgegroeid tot een serieus communicatie- en verkoopkanaal waar je (ook als dienstverlener) kunt verkopen en in contact kunt komen met nieuwe klanten. Waar je 5 jaar geleden kon volstaan met gewoon een mooie website, is tegenwoordig een geïntegreerde online strategie nodig om de kansen goed te benutten. Naast een mooie website, komen daarbij zaken als de strategische inrichting ervan, vindbaarheid en social media kijken. Daarbij dient alles naadloos op elkaar aan te sluiten. Internet biedt dus steeds meer kansen voor je bedrijf, maar er is ook steeds meer expertise vereist om die kansen optimaal te benutten.

Onze rol als internetprofessionals

Logischerwijs hebben deze ontwikkelingen ook consequenties voor ons. Met het gewoon realiseren van mooie websites komen ook wij niet meer weg. Om vandaag de dag jouw online kansen optimaal te benutten heb je niet in de eerste plaats een websitebouwer nodig, maar een internetstrateeg die samen met jou je doelen inventariseert en daar de beste online strategie voor bepaalt.

Dat is dan ook waar we naar zijn uitgegroeid: jouw internetstrateeg, waar je voor al je online vragen terecht kunt. Een partner die je daarnaast ontzorgt. Want internet is ons vakgebied en niet het jouwe. Daarom stellen wij jouw online strategie voor je op en bewaken we die voor je door (naar wens) periodiek al je online activiteiten voor je te screenen, zodat jij je met een gerust hart kunt richten op je kerntaken. Zonder online kansen te missen.

Dat wij daarnaast ook de expertise in huis hebben om alle aspecten van je online strategie uit te werken, is natuurlijk wel zo prettig. Je bent daardoor verzekerd van naadloze coördinatie en uitwerkingen.

Wat je van ons kunt verwachten

In het afgelopen jaar hebben we al veel veranderingen doorgevoerd om je optimaal van dienst te kunnen zijn als strategische partner. Naast een nieuwe naam en een nieuwe website heeft ook strategie en resultaat een steeds prominentere rol ingenomen in al onze dienstverlening. In de komende maanden werken we hier hard aan verder. Je zult dit concreet merken aan onder meer een steeds grotere rol voor (periodiek) advies, het delen van kennis via nieuwsbrieven, etc. 

Van gedachte wisselen

Heb je behoefte om even met ons van gedachte te wisselen over het bovenstaande? Dat kan uiteraard. Neem gerust contact op.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief