AdamsYoung heet nu eResults

Door: Pier van der Kraan
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 3 minuten

Een nieuwe website en een nieuwe naam: eResults. Vanaf januari 2013 hebben we naar dit moment toegewerkt en met de lancering van onze nieuwe website eresults.nl is de naamsverandering volledig een feit: vanaf nu heet AdamsYoung eResults. 

Waarom deze naamswijziging?

Omdat de naam eResults beter aansluit op onze dienstverlening. Die is in de afgelopen jaren steeds meer verschoven van het ‘gewoon’ realiseren van websites naar het leveren van een volledig antwoord op de vraag hoe je als bedrijf online succesvol kunt zijn. Inclusief de diensten die daarbij horen: (mobiele) websites, vindbaarheid, strategisch advies en online communicatie. 

We laten je graag kennis maken

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we al veel klanten kennis laten maken met onze totaalbenadering. Dit zullen we in de komende maanden uitbreiden naar al onze klanten. Mocht deze aanpak dus nu nog nieuw voor je zijn, dan benaderen we je binnenkort met een uitwerking hiervan voor jouw website(s). Ben je nog geen klant? Neem dan gerust vrijblijvend contact op: we informeren je graag over onze aanpak en oplossingen.

Wat verandert er met de naamswijziging?

Alles wat er al was blijft. Je houdt contact met dezelfde mensen en kunt blijven rekenen op de persoonlijke dienstverlening die je gewend bent. Ook onze administratieve gegevens (zoals adres en bankrekening) blijven hetzelfde.

Wel is logischerwijs het adres van onze website gewijzigd naar eresults.nl. Ook onze e-mailadressen zijn gewijzigd. Daar heb je overigens geen omkijken naar: je kunt gewoon blijven mailen naar de al bekende e-mailadressen en krijgt dan vanzelf een reactie van ons vanaf ons nieuwe e-mailadres.

Daarnaast hebben we flink geïnvesteerd in het uitbreiden van onze online dienstverlening. Zo kun je – als je klant bij ons bent – vanaf nu veel meer regelen met je eResults ID, hebben we onze support verbeterd en een update uitgerold voor FifthGear. (Lees hieronder meer.) 

Je eResults ID is uitgebreid

Als je bij ons inlogt, bijvoorbeeld op FifthGear om je website te bewerken, doe je dat met je eResults ID: je persoonlijke profiel bij ons. Dat was al zo, maar nu hebben we eResults ID flink uitgebreid. Vanaf vandaag kun je bijvoorbeeld online je facturen inzien (alles vanaf 1 januari 2013) en je supportvragen bekijken. Ook het beheer van bij ons ondergebrachte e-mailadressen, domeinnamen en websites is uitgebreid en versimpelt. Je kunt vanaf nu ook inloggen op je eResults ID via de Login button rechts bovenaan deze website.

Meer en betere support: tickets en handleidingen

Onder Support vind je vanaf nu uitleg over allerlei relevante onderwerpen, zoals e-mail, domeinen en facturatie. Ook is er vanaf nu een online handleiding voor FifthGear beschikbaar, die je eveneens kunt bereiken via het menu-onderdeel Support.

Daarnaast werken we vanaf vandaag met een ticketsysteem. Wanneer je een vraag hebt kun je die vanaf nu stellen door een ticket aan te maken op de supportsectie van deze website, of een e-mail te sturen naar support@eresults.nl (dat wordt automatisch een ticket).
We hebben voor tickets gekozen omdat we voor het beantwoorden van veel vragen dingen uit moeten zoeken. Een ticket geeft ons daarvoor de gelegenheid, zodat we je in één keer een volledig antwoord kunnen geven. Daarnaast helpen de tickets je overzicht te behouden, omdat je al je tickets in kunt zien in je eResults ID.

FifthGear geüpdatet naar 2.4

We updaten FifthGear regelmatig en ook nu weer. Als je website gebruik maakt van FifthGear is deze inmiddels geüpdatet naar versie 2.4. De belangrijkste vernieuwingen van deze versie zijn dat FifthGear sneller is geworden en dat het wijzigen van de volgorde van je pagina’s makkelijker is geworden. Hiernaast hebben we ook een groot aantal kleine verbeteringen doorgevoerd.

We zijn benieuwd naar je mening!

We introduceren een nieuwe naam en veel nieuwe mogelijkheden met als belangrijkste doel om jouw klantervaring te verbeteren. Zodoende zijn we erg benieuwd naar je mening. Heb je een vraag, opmerking of idee? Laat het ons weten! 

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief