De 10 meest gelezen blogs van 2017

Door: Emy Buijs
Datum:
Tags: Tips
Leestijd ± 3 minuten

We hebben het afgelopen jaar aardig wat blogs geschreven. Van portretrecht en leadopvolging tot sterke wachtwoorden, er is van alles voorbij gekomen. Wil je een snelle terugblik, zodat je weer up-to-date bent? Met deze 10 meest gelezen blogs van 2017 begin jij het jaar in elk geval goed.

1. "Mijn concurrent gebruikt mijn bedrijfsnaam in Google Ads, mag dat?”

Als bedrijf wil je zoveel mogelijk bezoekers op je website. Het gebruik van Google Ads is dan ideaal: tegen een kleine investering ben je de concurrentie die in de organische zoekresultaten op 1 staat te slim af. Maar wat nou als een concurrent opeens op jouw naam adverteert? Mag dat eigenlijk wel? En wat kun je er tegen doen? 

2. Beter goed gejat dan slecht verzonnen: Wat mag wel en wat mag niet?

Het invullen van je website kan een lastige klus zijn. Inspiratie opdoen bij partners en concurrenten is dan helemaal geen slecht idee. Je kunt de leuke elementen die je daar tegenkomt gebruiken, en het je eigen maken. Maar soms zien we dan mensen de stap ‘het je eigen maken’ overslaan. Mag dat?

3. Hoe verhoog ik mijn domein autoriteit? Met deze 3 tips!

Als je met de vindbaarheid van je website aan de slag gaat, kom je al snel termen als domein autoriteit, domain authority of kortweg DA tegen. Het betekent allemaal hetzelfde. Maar wat precies? En waarom is domein autoriteit zo belangrijk om goed gevonden te worden in Google?

4. 5 redenen om vandaag nog te starten met review marketing

Het is fijn als jouw klanten een goede review achterlaten, maar hoe zorgen die reviews er nou voor dat jouw bedrijf een beter online resultaat kan behalen? In deze blog geven we je 5 redenen waarom het verzamelen van reviews belangrijk is en hoe het bijdraagt aan een beter online resultaat van jouw bedrijf.

5. Checklist: Hoe SEO proof is jouw website?

Hoe Google proof is jouw website? Check het via de SEO checklist en lees tips om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

 

6. Dag website, hallo Google Mijn Bedrijf..

Google Mijn Bedrijf is 'in'! Het aantal weergaven, klikken, belletjes en routebeschrijvingen is zo hard gegroeid de afgelopen tijd dat we er niet meer omheen kunnen. Maar hoe zit het met jouw vermelding op Google Mijn Bedrijf? Waarom je hier als serieus bedrijf niet meer onderuit kunt, lees je in deze blog!

7. Sterke wachtwoorden met cijfertjes en tekentjes. Beetje overgewaardeerd toch?

Welkom123! Mijn wachtwoord; een hoofdletter, cijfers, teken, lekker makkelijk te onthouden en overal te gebruiken. Toch? Als je wachtwoord gekraakt wordt, kan je e-mailbox door criminelen gebruikt worden om spam te versturen. Dit kan je als ondernemer aanzienlijke schade aan het imago van je bedrijf bezorgen. In deze blog geven we tips waarmee je kunt voorkomen je dat je wachtwoord gekraakt wordt.

8. Portretrecht en auteursrecht. Welke foto mag je wel en niet gebruiken?

Welke foto’s mag je eigenlijk wel en welke mag je niet gebruiken op je website. Hoe zit het met auteursrecht en portretrecht? Wat moeten we doen met die toevallige voorbijganger? Of wat als er een ex-medewerker op de foto staat? In deze blog geven we jou het antwoord!

9. Zakelijke e-mail aanbieders, welke moet je kiezen?

Spam, gijzelsoftware, ongevraagde nieuwsbrieven, virussen, gehackte mailaccounts. Het aanbieden van e-mail is tegenwoordig veel meer dan alleen het faciliteren van verzenden en ontvangen, het gaat anno 2017 veel meer over jouw gebruikers beveiligen en zorgen dat alleen vertrouwde e-mail door de filters heen komt. Hoe je dat het beste kunt regelen? In deze blog geven we een aantal suggesties voor goede aanbieders van zakelijke e-mail.

10. Leadopvolging: hoe pak je het aan?

Hoe maak je van een potentiële klant een betalende? Kortom hoe zet je leads om naar opdrachten? Lees hier 3 belangrijke tips voor online leadopvolging!

Dit waren de 10 blogs die in 2017 het meest gelezen zijn. Ook dit jaar zijn we uiteraard weer van plan om een heleboel interessante blogs te gaan schrijven voor jullie. Wil je altijd als eerste de nieuwste blogs kunnen lezen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief