Een primeur: eResults sleept FD Gazellen Award 2019 binnen

Door: Gabriëla van der Hel
Datum:
Tags: FD Gazellen 2019 Google Ads Website ontwikkeling
Leestijd ± 1

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards. En eResults heeft deze award gewoon even binnengesleept! De prijs is een soort keurmerk en wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven (op financieel vlak) binnen Nederland. Onder de criteria vallen bijvoorbeeld een omzetgroei van minimaal 20% over een ononderbroken periode van drie jaar en een eis met betrekking tot financiële gezondheid. Ook telt de groei van het aantal werknemers mee.

Pier van der Kraan, commercieel directeur bij eResults: "Het is zeker een eer om de erkenning te krijgen waar wij als team hard voor werken! De FD Gazellen Awards is binnen ondernemerskringen één van de meest bekende prijzen die je hiervoor kunt krijgen. We zijn de afgelopen jaren ook goed bezig en daarom best een beetje trots op deze award. We zetten toffe websites en campagnes op voor allerlei verschillende klanten: van bedrijven binnen de bouw- en grondverzet sector tot skiverhuur. Om hen te laten groeien, meer naamsbekendheid te creëren en een betere concurrentiepositie te halen. Wij staan voor no-nonsense communicatie en maximale resultaten. Dat werkt voor ons, onze klanten en dus ook voor het succes van eResults".

Op 12 november 2019 vindt de uitreiking plaats en horen we op welke plek we ranken. Samen met tientallen andere bedrijven zijn we benieuwd naar wie de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen 2019 gaan winnen. Spannend!

Benieuwd naar wie onze klanten zijn? Bekijk onze cases.

 

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief