Maak kennis met Michiel

Door: Michiel Haarlem
Datum:
Tags:

Hoi, ik ben Michiel. Ik ben in februari 2020 bij eResults begonnen als Online Marketeer en heb net mijn verlenging binnen.

Opgegroeid in Zeeland, groot geworden in Den Haag. Inmiddels woon ik in Zoetermeer, met mijn vrouw en mijn dochtertje van 10,5 maand. Als ik naar kantoor kom, dan kom ik het liefst met de motor. Het bijzondere hieraan: ik heb deze praktisch zelf gebouwd en gerestaureerd van oude onderdelen.

Voordat ik bij eResults begon heb ik als online marketeer bij een bank gewerkt, en daarvoor bij een hotel. Ik vond het leuk en uitdagend om deze uiteenlopende branches te leren kennen, en ik heb hieruit meegenomen dat ik afwisseling in mijn werk heel belangrijk vind. 

De diversiteit aan klanten is één van de redenen waarom ik zo graag bij een bureau wilde werken. Maar behalve de uiteenlopende klanten en de leuke collega’s merk ik daarnaast dat ik het echt gaaf vind om de resultaten van mijn werk goed te kunnen zien. Online marketing is heel transparant werk: als je campagnes niet goed hebt ingericht, dan zie je dat direct in de resultaten. Dat maakt me enorm gemotiveerd om het goed te doen en mezelf steeds te blijven verbeteren.

Ook vind ik alles op het gebied van online innovaties interessant. Ik lees veel over wat er allemaal mogelijk is online en experimenteer hier ook graag mee. Het is fijn dat hier bij eResults de ruimte voor is. Iedereen hier is ook écht expert op zijn of haar vakgebied. Het team werkt keihard, maar er is tussendoor gelukkig altijd ruimte voor een grapje.

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief