Onze nieuwe collega: Emy Buijs

Door: Emy Buijs
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Hoi, hierbij wil ik mijzelf graag even voorstellen. Mijn naam is Emy Buijs, ik ben 24 jaar en in september ben ik begonnen als online marketeer bij eResults.

Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding is heel kort samengevat gericht op werken met woord, beeld en nieuwe media. De reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen is dat het een mooie mix is van (nieuwe) media, communicatie, marketing en creatief bezig zijn. Dit zijn dan ook precies de dingen waar ik graag mee bezig ben.

Tijdens mijn opleiding heb ik bewust gekozen om mijn stages af te stemmen op online marketing, omdat dit de richting is waarin ik mij verder wil ontwikkelen en specialiseren. Als afstudeeropdracht heb ik, op basis van onderzoek en advies, een prototype ontwikkeld om de gebruiksvriendelijkheid van de mobiele website van een webwinkel te verbeteren met het doel de conversieratio te verhogen.

Bij eResults ga ik mij inzetten voor optimaal online resultaat van onze klanten. Zo houd ik mij onder andere bezig met het invullen van (nieuwe) websites, het opstellen van nieuwsbrieven en het plaatsen van blogs. Ook heb ik mijn Google Ads Search-certificering behaald en wil ik dit graag uitbreiden met meer Ads certificaten. Uiteraard ga ik mijn kennis ook in de praktijk toepassen om het meeste uit Ads te halen voor de klanten van eResults.

Ik kijk ernaar uit om samen op weg te gaan naar online succes!

Groet,
Emy

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief