Onze nieuwe collega: Sandra van der Kruijt

Door: Sandra van der Kruijt
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 1 minuut

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen. Ik ben Sandra, 24 jaar en sinds november werkzaam bij eResults als Visual Designer. Tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimediadesign heb ik allerlei aspecten van het ontwerpvak geleerd. In de praktijk heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwerpen met behulp van diverse tools, zoals Photoshop, Illustrator en Sketch. Of het nou gaat om iconen, advertenties, nieuwsbrieven, een complete website of webshop.

Ik ben iemand met een designhart en een praktisch brein. Mijn hart maakt een sprongetje als de ontwerpen die ik heb gemaakt bij de klant terechtkomen en de reactie is: “Dit is nou precies wat we zoeken!”.

Mijn werkdag bij eResults bestaat uit grote en kleine ontwerpopdrachten voor diverse klanten. Het kan zijn dat ik op één dag bezig ben met 5 verschillende klanten, maar ook dat ik een paar dagen bezig ben met een groot project voor één klant. Mijn werkdag/week is echt te gek als ik begin met een leeg Sketch file en hierin aan de slag ga met kleuren, lijnen, vlakken, fonts, etc. 

 

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief