Voor 2019 is onze ambitie 'meer van hetzelfde'

Door: Pier van der Kraan
Datum:
Tags: Nieuws
Leestijd ± 2 minuten

Tussen de afrondingsdrukte door kunnen we de balans van 2018 inmiddels wel opmaken.

Eind 2017 stelde ik dat 2018 in het teken zou staan van ‘groter en beter’ (zie de blog 'Onze goede voornemens voor 2018'). Wellicht niet de meest bescheiden slogan, maar van een beetje ambitie zijn we niet vies.

Zoiets schept natuurlijk wel verwachtingen. Ik ben er dan ook maar wat trots op dat we onze ambitie over de hele breedte hebben weten waar te maken. Zo verwelkomden we in het afgelopen jaar Marijke, Jade, Karel, David en Tom als nieuwe collega’s, waarmee ons team flink groeide. Ook hebben we een heel aantal ontzettend leuke nieuwe klanten mogen verwelkomen. En met minstens zoveel plezier hebben we onze tanden gezet in allerlei nieuwe projecten voor onze bestaande klanten.

Het feit dat onze klanten ons hiervoor opnieuw beloonden met een dikke voldoende is wat mij betreft wel de mooiste beloning van het afgelopen jaar (bekijk onze reviews op Feedback Company). Al met al kijk ik terug op een geslaagd jaar waarin we zowel in omvang als kwaliteit volop zijn gegroeid.

Dat smaakt naar meer. Voor 2019 is onze ambitie dan ook ‘meer van hetzelfde’. Na het motto van 2018 klinkt dat wellicht opeens wél heel bescheiden, maar wat we hiermee bedoelen is dat we verder willen groeien, onze dienstverlening nog verder willen verbeteren, onze vakkennis verder willen verdiepen, etc. Kortom, in 2019 willen we ons zowel in de breedte als diepte verder ontwikkelen, met als doel onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Misschien zou na de slogan van 2018 ‘groterder en beterder’ dus een betere opvolger zijn voor het komende jaar, maar laten we eerlijk zijn; dat klinkt nergens naar. Niet dat het veel uitmaakt overigens, ik heb begrepen dat ook dit jaar onze ‘visie op het jaar blog’ de top 10 meest gelezen blogs van 2018 niet heeft gehaald. Eerlijk is eerlijk, die andere blogs zijn ook gewoon veel interessanter. Wat ik in ieder geval graag mee wil geven: in 2018 hebben we ons stinkende best gedaan. In 2019 doen we dat minstens zo hard. Beloofd.

Dank voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en geniet van een welverdiende pauze. Dan zetten we daarna samen onze tanden in 2019!

Namens het hele team,

Pier van der Kraan

Doorpraten naar aanleiding van dit blog? Bel mij.
030 242 0931
Terug naar het overzicht

Wil je artikelen eerder lezen?

Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief